www.radiobalkanfox.com

Ćerka Zorice Brunclik je TRUDNA sa zvezdom „Granda“, a doneli su odluku o VENČANJU koja će iznenaditi mnoge (VIDEO)

Zlata Aranđelović Zorica Brunclik

Foto: Instagram

Pogledaj galeriju

Pevačica otkriva da će njena naslednica ovih dana izgovoriti “sudbonosno da” pevaču Milošu Vujanoviću, ali će slavlje biti organizovano posle porođaja.

Zorica Brunclik sa mužem i ćerkom
Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Zorica Brunclik sa mužem i ćerkom

Pevačica Zorica Brunclik ne krije sreću što će dobiti peto unuče, ali prvo sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Ona otkriva da će njihova ćerka Zlata uskoro stati na ludi kamen, ali da je svadbeno veselje planirano za sledeću godinu, nakon porođaja njene naslednice.

– Oni će se registrovati ovih dana, a svadbu, zapravo crkveno venčanje, planiramo prve nedelje septembra. Ja sam uzbuđena zbog toga što se oni vole i što su zaljubljeni – kaže Brunclikova i dodaje:

– Ona je vrlo isključiva, pogotovo sada pošto je u drugom stanju. Nijedna moja sugestija se ne prihvata, a ni ne uvažava. A i ne smem ništa da prekršim, da mi ne izađe čmičak – navodi pevačica kroz osmeh.

Što se tiče Zlatine trudnoće, njena ponosna majka kaže da je sve u odličnom redu.

– Hvala bogu, trudnoća super napreduje, što bi se reklo, raste kao kvasac. U aprilu čekamo devojčicu, i to će biti peto naše unuče – ponosno ističe Zorica.

Miloš Vujanović, Zlatin izabranik
Foto: P. Marković / RAS Srbija
Miloš Vujanović, Zlatin izabranik

Pevačica svojoj ćerki neće davati savete što se braka tiče, jer kako kaže, prave reči tu ne postoje već samo kompatibilnost osoba koje stupaju u bračnu zajednicu.

– Tu ne postoje saveti, jer da imam taj receprt ja bih bila najbogatija žena na svetu. To su dve srodne duše i ili pasujete ili ne pasujete. Garancije nema – zaključila je Zorica za “Scenu”.

Više fotografija Zorice i njene ćerke Zlate pogledajte u nastavku.

Pogledaj galeriju

Blic

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.