www.radiobalkanfox.com

Gucci otvara svoju prvu knjižaru u Njujorku

Direktno inspirisan malim, kultnim knjižarama po kojima je Njujork prepoznatljiv grad, Gucci je odlučan da stvori prostor za sve književne duše.

Njujorški kvart SoHo je oduvek bio kreativno i inovativno središte Njujorka. Da li je to muzika, film, moda, umetnost ili književnost, samo najnovija, najkul i najoriginalnija mesta mogu se naći duž tih kaldrmisnih ulica. S tim na umu, Gucci je odlučio da otvori svoju prvu knjižaru, Gucci Wooster Bookstore u broju 63 u ulici Wooster.

Očekuje se da će knjige koje će se naći u knjižari imati za temu avangardnu umetnost i fotografiju. Devid Stretel, osnivač Dashwood Books knjižere na Menhetnu koja je specijalizirana za fotografiju, odabran je za izbor zbirke od oko 2.000 naslova. Dakle, ljubitelji mode mogu da očekuju i širok spektar naslova i publikacija, kao i retkih knjiga koje su u skladu sa aktuelnim inspiracijama Gucci i sezonskim projektima.

Gucci Wooster Bookstore će takođe imati impresivan izbor specijalizovanih časopisa o modi, kulturi, umetnosti, ilustraciji, dizajnu i fotografiji.

Knjižara će biti ukrašena restauriranim komadima nameštaja i nizom radova prijatelja Gucci brenda, kao što su Petra Kolins, Ari Markopulos, Rajan Mekginli, Martin Par i Florens Velč.

Za sve ljubitelje modne marke, Gucci Wooster prodaje i razne sitnice i poklone, uključujući platnene torbe, olovke i notese, koji će biti obeleženi novim Gucci „63 Wooster“ dizajnom, kao i  zeleno-krem šablonom boja koje su zaštitni znak arhitekture tipične za SoHo.

 

 

 

 

LuxLife

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.