www.radiobalkanfox.com

Izazovno remek delo Roger Dubuis brenda

Excalibur je odvažni korak ovog časovničarskog brenda u spajanju moderne tehnologije sa estetskom tradicijom…

Danas, časovničari posvećuju podjednaku količnu pažnje estetskom aspektu svojih kreacija, koliku usmeravaju ka tehničkom delu. Praksa deljenja unutrašnje lepote turbijona, došla je zajedno sa izumom safirnih kućišta. Fokus na estetski dizajn otvorio je nova vrata u svetu stila i dekoracije nekada skrivene lepote, kroz brojne varijante ulepšavanja dragim kamenjem i graviranjem.

Među najfinijim primerima ove prakse nalazi se i Roger Dubuis Excalibur Spider Ultimate Carbon časovnik koji nam jasno demonstrira umešnost zanatlija koji su ga kreirali. Niko ne može kreirati prefinjeni časovnik toliko dobro kao ovaj brend, zbog čega su inovacije i pomeranje tehničkih i estetskih granica do same tačke pucanja integralni deo DNK ovog brenda. Oni takođe gaje i neustrašivu sposobnost i odlučnost u uzdrmavanju kodova časovničarstva i kršenju postojećih pravila.

Ovaj izazovni i kompleksni model napravljen je pre svega od karbona, a dekorisan je dijamantima, u maniru odvažne jukstapozicije. Dekorisani časovnik takođe poseduje oprugu u obliku zvezde i keltski krst preko turbijonske kočije, pri čemu su oba elementa dekorisana dijamantima. Indikator rezervne energije nalazi se na poziciji devet sati. Excalibur je definitivno odvažni korak ovog brenda u spajanju moderne tehnologije sa estetskim tradicijama.

 

LuxLife

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.