www.radiobalkanfox.com

Kija stavila tačku na priče! Evo šta se desilo kada je bila kod Slobe u stanu i koliko se tamo zadržala!

Kristina Kija Kockar privukla je pažnju na Oskaru popularnosti u Valjevu, a tamo se susrela i sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem. Budući da se mnogo pričalo o tome, pobednica Zadruge 1 otkrila je šta se desilo kada je posetila Slobu u njegovom stanu i šta je tamo napravio njen pas.

– Zato sam i dovela kuče, da može da se ispiški tamo, pa da odem. Nažalost, nema tepih, pa se lako očistilo. Sledeći put će na kauč ili na njega (smeh). Išla sam po mikrofon, ispiškio se, bila sam tri minuta, posle sam otišla na probu. Koliko sam puta bila kod njega, a da vi i ne znate, ovo je najgluplja moguća stvar – rekla je Kija za emisiju „Premijera“.

Kija i Sloba/ Foto: Nikola Tomić

– Uskoro ću biti na bilbordima u Beogradu, to će biti moj lični oglas, biću u venčanici, to će biti moj oglas za sledećeg muža. Ne mogu ja sama odlučivati, osećam da će mi budući muž biti ili pumpadžija, dostavljač hrane, stilista, doktor, novinar ili muzičar – našalila se Kija, a kako je izgledao njen susret sa Slobom u Valjevu pogledajte OVDE.

Telegraf

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.