www.radiobalkanfox.com

Proglašena je za najseksi policajku, a sada su joj šefovi postavili ultimatum, ILI – ILI!

AUTOR:

DATUM I VREME:
07.12.2018. 15:01

Nemačka policajka Adrijen Kolezar (34) koja je pre dve godine proglašena „najseksi nemačkom policajkom“, dobila je ultimatum od nadređenih, a pred nju je stavljen izbor – posao ili društvene mreže.

Policajka

Policajka, Foto: screenshoot/Instagram

Adrijen iz Drezdena je od titule „najseksi policajke“ postala izrazito popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima više od pola miliona obožavatelja kojima promoviše zdrav život, vežbanje i zdravu hranu, a sve to, naravno, kroz prizmu njenog savršenog tela.

Početkom ove godine dobila je na poslu šest meseci neplaćenog odsustva, a dogovor je bio da se na posao vrati 1. januara 2019. godine.

Međutim, u ovih je šest meseci uveseljavala obožavatelje fotografijama u bikinijima s putovanja širom sveta. Kao influenserka počela je i da zarađuje od objava, a obožavatelji su oduševljeni njenim istesanim telom, posebno trbušnim mišićima.

– Neću dobijati platu niti bilo kakvu naknadu od policije i države. U ovom periodu živim od ušteđevine i aktivnosti na društvenim mrežama – objasnila je 34-godišnja lepotica u jednom od svojih videa.

U četvrtak je imala zakazan sastanak sa šefom u policiji koji joj je dao ultimatum – u januaru se mora vratiti na posao na puno radno vreme ili da da otkaz. Takva odluka ne čudi previše jer u toj nemačkoj regiji nedostaje policajaca i trenutno popunjavaju čak 1.000 radnih mesta u policiji.

U razgovoru za nemački Bild Kolezar je rekla da bi bila najsretnija kad bi mogla da radi i jedno i drugo, ali da zna da u životu ne može da dobije sve što želi. Svoju konačnu odluku o svojoj karijeri mora doneti do ponedeljka.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS – OVDE!

Alo

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.