www.radiobalkanfox.com

Ako ste veliki ljubitelj gumenih bombona, nakon sljedećeg snimka više ih nikada nećete jesti (Video)

Mi unosimo dosta toga što nije zdravo i nismo svjesni koliko neke namirnice mogu štetno djelovati na naš organizam. Nekada nam treba otvoriti oči, zar ne? Tako se npr. trujemo raznim vještačkim sokovima, pićima.

Mnoge osobe piju kolu kao vodu, energetska pića i sl. Umjesto da piju prirodne sokove koji su veoma zdravi i koji nam mogu pomoći da izliječimo mnoge bolesti.

Koka-kola sadrži razne boje, ogromne količine šećera, pa navodno i malo kokaina kako bi vam izazvao ovisnost. Ledeni čajevi, sadrže također dosta šećera, zato radije popijte prirodni čaj.

Energetska pića su štetna za naše srce, bubrege i čitav organizam. Ono što još konzumiramo su razni slatkiši. Ne možemo baš nikako da ih ne jedemo, ali barem jedite one kvalitetne.

Pojedite čokoladu, ali se nemojte trovati raznim drugim slatkišima kao što su gumene bombone.  Ako ste veliki obožavatelj gumenih bombona, onda će vas ovaj video natjerati da dobro promislite prije nego ih sljedeći put kupite.

Znamo da i one sadrže dosta aditiva, boja, štetnih supstanci, a da li znate na koji način se prave?   Vjerujemo da niste toliko razmišljali o tome. Pogledajte ovaj video i biće vam jasno o čemu to govorimo:

Šta kažete na ovo?  Biste li ih sada jeli?

Mega Portal

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.