www.radiobalkanfox.com

Dragana ISPLJUVALA bivšu suprugu njenog muža PRED HILJADAMA GLEDALACA!

AUTOR:

DATUM I VREME:
11.01.2019. 20:40 – 11.01.2019. 20:48

Dragana Mitar

Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube

Dragana Mitar je danas u spavaćoj sobi razgovarala sa Lepim Mićom i otkrila šta je to brine. 

Njih dvoje su razgovarali o Sinišinoj bivšoj supruzi sa kojom je on bio u braku kada je u njegov život došla Dragana. On je tada bio oženjen. 

– On viđa decu svakog vikenda. Vodi ih negde, sada su već veliki, odemo negde sa njima. Nekada ih pustim same. To je to. Plaća sve uredno, časove, košarku, plivanje, baš sve – priznala je ona.

– On ima dvoje sa bivšom ženom, a žena ta druga kakva je – pitao ju je Mića, pa mu je ona rekla:

– U početku je ta žena ludela, ali je posle shvatila da ne može ništa tu više da se uradi. Ona je bila loš čovek, ucenjivala ga je. Tražila mu je auto, pa onda ga zaje*bava. On da alimentaciju, pa mu traži previše. On se onda iznervira pa ne joj ne da uopšte, pa ga ona ogovara. Šalje mu poruke kako “pljuje“ njegove pare – rekla je ona o Sinišinoj bivšoj ženi.

– Dragana je potom rekla pevaču da mora da obavi ozbiljan razgovor koji će biti krucijalan za nastavak života sa suprugom Sinišom.

– Moramo da obavimo ozbiljan razgovor. Da vidimo šta ćemo, kako ćemo. Moram da znam o čemu on razmišlja. Dete već postaje starije i svesnije. Ja sam imala razne krize, imala sam to sa ovim, ali to je završeno – priznala je Dragana šta je trenutno brine.

 

 

Alo

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.