www.radiobalkanfox.com

“Kao da ima 20 godina”: Kolinda neprepoznatljiva, pokazala novi izgled, Hrvati u čudu (Foto)

Kolinda privlači pažnju gdje god da se pojavi. Njene odjevne kombinacije su također bile veoma upečatljive, a sada je pažnju privukla frizura.

Interesantno je to da se obično primjećuju neke ovakve stvari, a toliko se ne polemiše o njenoj politici i vođenju države. Više se polemiše o tome šta je obukla i da li je promijenila frizuru.

Kolinda Grabar Kitarović je veoma lijepa žena i na raznim dešavanjima privuče pažnju svojom pojavom. Uvijek odabere neke interesantne odjevne kombinacije koje će učiniti da se izdvaja od drugih.  Iako su mnogi govorili da zapravo kopira druge.

Primjećeno je da je neke kombinacije vidjela od Melanije Trump.  O tome su dosta pisali i upoređivali je.  Sada svu pažnju nije uzela njena odjeća, već njena malo drugačija frizura.

Svi smo navikli na Kolindu sa punđom, pa je većini čudno kada se pojavi sa nekom drugom frizurom. Na prijemu za šefove diplomatskih misija, se odlučila na nešto drugačiju frizuru.

Odlučila je da je malo za promjenu pusti. Potom su mnogi komentarisali da joj ta frizura lijepo stoji i da tako izgleda dosta mlađe nego sa prepoznatljivom punđom. Pogledajte i sami kako je to ona izgledala, pa procijenite šta joj to bolje stoji:

Mega Portal

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.