www.radiobalkanfox.com

Provjerite koliko brzo vam mozak radi: Pronađite kozu u stadu ovaca za manje od 30 seknudi (Foto)

Optičke iluzije su veoma interesantne, složit ćete se.  Ovdje vam donosimo još jednu optičku iluziju koja će vas zbuniti. U našim člancima ste imali prilike da igrate razne interesantne igrice.

Bilo je riječi o traženju razlika, grešaka ili skrivenih predmeta. Neke od tih slika koje vam budu predstavljene izgledaju kao jedan vid optičkih iluzija. Interesantno kod njih jeste to što nemamo svi istu moć da nešto uočimo.

Neki će uočiti neke pojave, a neki neće uspjeti u tome ili će uočiti nešto sasvim drugo.  Ovdje vam donosimo jednu optičku iluziju, a ono što sada treba da uradite jeste da pronađete jednu kozu koja se tako dobro sakrila među svim ovim ovcama. Pogledajte ovu sliku i probajte da je pronađete:

Ovakve igrice vam pomažu da testirate svoju moć zapažanja. Kako vam ide? Da li ste uspjeli da pronađete tu kozu koja se ovdje tako dobro sakrila?

Ukoliko jeste, to znači da imate odličnu moć zapažanja. Ako je niste uspjeli pronaći, onda možete dole da pogledate gdje se sakrila:

Šta kažete sada? Da li vam je sada možda jasnije? Dopadaju li vam se ovakve igrice? Mi mislimo da su ove igrice veoma interesantne jer nas potaknu na razmišljanje, ali nas i zabave.

Mega Portal

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.