www.radiobalkanfox.com

Uznemirujuće: Čovjeka napao medvjed, a da nije uradio ovu stvar sada ne bi bio živ

Medvjedi izgledaju kao umiljate životinje na TV-u, slikama, ali nekada mogu biti itekako opasni. Pogotovo kada žele da zaštite svoje mlade. Jedan čovjek se našao u šumi i krenuo je da hrani male medvjediće.

Nije ni slutio šta će mu se za koji tren dogoditi. Dok je hranio mladunce, osjetio je jak udarac s leđa i nešto ga je bacilo na tlo. To je bila majka tih mladunaca koja se osjetila ugroženom.

Sigurno je pomislila da taj čovjek želi da naudi njenim mladuncima, pa je krenula da ih odbrani.  Nanosila mu je povrede, a on je bio u zaista nezamislivoj situaciji.

Takvo nešto viđamo na filmovima i uznemirili bismo se kada bismo uopšte vidjeli takav prizor.  U tim trenucima gdje čovjek ne može da smireno promisli šta raditi, on je uspio da se sabere i dosjetio se šta bi mu pomoglo.

Sjetio se da medvjedi ne napadaju mrtve osobe ili životinje. Iz tog razloga je i odlučio da se napravi mrtvim.  Nakon što je to uradio, životinja se povukla.

Ovim postupkom je sebi spasio život, inače, znamo šta bi se desilo. Imao je sreće što ga nije ozbiljnije povrijedila, zato pazite gdje se krećete, po kakvim mjestima da se ne bi desilo nešto ovakvo.

Mega Portal

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.