www.radiobalkanfox.com

Vlasnica dopustila beskućniku da radi 1 dan u kafiću, a sutradan kad je ušla nije mogla vjerovati šta vidi

Postupci nekih osoba nas zaista ostave bez teksta i ostave nas da se zapitamo. Sada vam donosimo jednu interesantnu priču. Dešava se u martu 2016. godine kada jedan beskućnik odlazi u restoran žene po imenu Cesia Abigail u Minnesoti.

Zamolio ju je za nešto hrane, a ona je rekla da treba da je zaradi. Požalio joj se kako ne može da nađe posao jer ga niko ne želi zaposliti, zato što je nekada pravio prekršaje. Sada mu ne vjeruju i ne žele da mu pruže šansu.

Navikao je da ga odbijaju, ali Cesia je željela da mu pruži šansu. Bio je presretan i rekao joj je kako će raditi sve za nešto hrane. Pomagao joj je, čistio i nakon dugo vremena zaradio novac.  Bila je zadovoljna njegovim radom i nije se pokajala što mu je pružila šansu.

Taj novac mu je dobro došao. Njime je onda kupovao hranu iz njenog retsorana. Cesia mu je dosta pomogla. Pružila mu je ruku onda kada su ga svi odbijali.  Zahvaljujući njoj je stao na svoje noge i promijenio svoj život.

Uvijek će joj biti zahvalan na onome što je uradila. Cesia kaže da ne trebamo odmah osuđivati, već trebamo pomoći. Svaka joj čast na tome.

Mega Portal

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.