www.radiobalkanfox.com

Zovu je srpska Kim Kardashian: Udata za NBA zvijezdu, a zbog njenih slika trebat će vam šećer i čaša vode (Foto)

U zadnje vrijeme možemo čuti za mnoge djevojke koje su postale popularne na osnovu provokativnih slika na društvenim mrežama. Većina njih se ugleda na Kim Kardashian koja je poznata po svojim provokativnim izdanjima.

Znamo da Kim ima izražene obline, pa se sada mnoge djevojke ugledaju na nju i žele da ih istaknu. Iako je Kim tu svoju figuru sređivala estetskim zahvatima.

Nekada je zaista ludo kada vidimo koliko Kim i slične starlete zapravo imaju fanova. Od toliko kvalitetnih, uspješnih ljudi na koje se mogu ugledati, većina djevojaka odlučuje da se ugleda na ovakav tip.

Sada vam donosimo priču o još jednoj djevojci koja je očigledno fan Kim Kardashian, pa objavljuje slike u njenom fazonu. Njeno ime je Daniela Rajić koja je srpskog porijekla, a  inače živi u Americi.

Udata je za NBA zvijezdu, Paula Georga s kojim ima dvije kćerke i  uživa u novcu. Iako su kružile razne priče gdje su optuživali jedno drugo, ona je govorila da ju je tjerao da abortira, on da mu je željela predati potpunu skrb nad djetetom, odlučila je da mu rodi i drugu kćerku.

Izgleda da je sada među njima sve dobro. Ima brojne pratioce, a želi da pokrene liniju kupaćih kostima. Pogledajte kako ta tzv. srpska Kim izgleda:

Mega Portal

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.