www.radiobalkanfox.com

Bila budistička sveštenica, a onda postala kraljica FETIŠA!

Sado-mazo seks


Foto: Profimedia/ilustracija

Damčo je odrasla u Melburnu, živela je i u Londonu, a sa 23 godine prvi put je pomislila da postane budistička sveštenica. Šest godina kasnije to je i učinila. Posle deset godina u manastiru otputovala je u Indiju, tamo sebi priuštila jednu masažu, posle koje je odlučila da sasvim promeni svoj život. Otkrila je svoju seksualnost.

„Legle smo na kožni krevet, a oni bi se ređali!“ Ispovest devojaka koje su probale GRUPNJAK!

– Živela sam u celibatu deset godina, i kao monahinja imala sam sposobnost da moj mozak nadvlada moje fizičke potrebe. Ali kada sam ležala na toj masaži, odjednom sam osetila vitalnost u telu i odlučila da je vreme da napustim manastir – priča Damčo, bivša tibetanska budistička sveštenica.

Danas Damčo trguje lateksom, obilazi klubove, zovu je kraljicom fetiša. Odećom od lateksa počela se bavitii nakon što je sama probala jedan model i oduševila se koliko joj je udobno u tome.

S*KS IZ OSVETE: Ispovest ŽENA koje su PREVARILE svoje muževe, a za neke to je životni STIL!

– Kada sam prvi put probala lateks, osećala sam se osnaženo. Taj materijal ističe ženske obline, a opet, nekako podseća na ritualno nošenje budističkih haljina. Trgovac lateksom upoznao me sa lateks scenom, otišla sam u klub i osećala sam se zanosno. Pogledala sam druge ljude koji su bili u lateksu i gumenim maskama i shvatila koliko sam zapravo konzervativna. Sve to mi je neverovatno!- objašnjava.

Damčo nema dece, završava doktorat, bavi se istraživanjem ljudskih običaja i ne žali ni za čim u životu. Oseća se mlado, uvek je volela da izlazi, a sada, kaže, konačno pušta kosu.

 

Pročitajte i:

Srbija Danas

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.