www.radiobalkanfox.com

Milomir Marić: Vraćam Aleksandru u „Parove“!

facebook.com/SillyTelly

Milomir Marić

Naime, Marić za Srpski telegraf otkriva da je oprostio Subotićevoj što je otišla na konkurentsku televiziju Pink i spreman je da joj pruži novu šansu, ali od Aleksandre nema ni traga ni glasa.

Marić: Aleksandri je mesto u vili „Parova“, to je njena sigurna kuća

– Želim da Aleksandri pružim još jednu šansu i da je vratim u rijaliti „Parovi“, ali ne mogu nigde da je nađem. Pokušao sam da stupim u kontakt sa njom telefonskim pozivom, ali bezuspešno. Nadam se da ćemo u skorije vreme postići zajednički dogovor i obnoviti saradnju. Ako se u narednom periodu ne bude odazvala mojim pozivima, pokušaću da je nađem u Veterniku, gde sam čuo da se trenutno nalazi – rekao je Marić i istakao da veruje da će je ubediti da se vrati u Hepijevo jato.

youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Subotić

– Možda će razgovor uživo uroditi plodom, pa ćemo kao civilizovani ljudi doći do rešenja koje je dobro za obe strane. Oprostio sam joj što je otišla u „Zadrugu 2“, nadam se da je i ona uvidela kakvu je grešku napravila. Kao glavni i odgovorni urednik televizije Hepi uvek sam se trudio da svaki naš dogovor maksimalno bude ispoštovan, kao i to da njenoj maloletnoj ćerki Magdaleni ništa ne fali dok ona boravi u vili. Aleksandru ćemo vratiti u „Parove“, to je njena sigurna kuća – zaključio je Marić. 

Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.