www.radiobalkanfox.com

REŠIO DA JAVNO PROGOVORI O OVOME Dečko Snežane Đurišić prelomio: NEĆU DA ŽIVIM SA NJOM

Snežana Đurišić sa dečkom

Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

Poznata pevačica narodne muzike Snežana Đuričić već godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a mediji su nedavno pisali o tome da su otpočeli zajednički život u njenoj kući. Međutim, Snežanin dečko demantuje ovakve tvrdnje i objašnjava zbog čega ne namerava da njihovu vezu dovede na taj nivo.

Snežana Đurišić sa partnerom
Foto: Filip Jovanović / RAS Srbija
Snežana Đurišić sa partnerom

– Mi ne živimo zajedno i ne planiramo to. Znate šta, ona ima svoju karijeru, ja imam svoju, mi smo ostvareni ljudi. Ma, ko bi sa mnom mogao? Znate, ja ustanem rano, po ceo dan posao, zatim odem kod majke koja je bolesna, pa idem decu da vidim. Meni uvek fali dva sata u danu da sve završim i zato neću da živim sa Snežanom. Ovako nam je dobro – kaže Vanja za magazin „Svet“ i dodaje da se ne meša u odnos pevačice i njenog problematičnog sina.


Foto: M.Mitrović / RAS Srbija

– Snežana je žena bez mrlje u životu. Jedino što ima tu lošu priču sa sinom koji je tamo gde je. To svi znamo. Ali ona kao roditelj mora sama da se izbori sa tim. U odnos Marka i Snežane uopšte se ne mešam, odnos majke i sina je svet, tu ja, niti bilo ko drugi ne treba da se meša. Sigurno joj je mnogo teško i, naravno, pomoći ću joj ako to zatraži, ali zaista ne bih da se mešam. Kakav bih ja bio prijatelj i partner da joj u takvim situacijama ne pružim i podršku i rame i ruku, i sve – ističe folkerkin partner.

Blic

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.