www.radiobalkanfox.com

Lepa Srpkinja očarala Džonija Depa, svi detalji susreta u Beogradu!

AUTOR:

DATUM I VREME:
11.02.2019. 19:10

Džoni Dep

Džoni Dep, Foto: Alo!

Holivudski zavodnik Džoni Dep trenutno boravi u Beogradu gde snima kadrove za film „Minamata“, u kojem glumi čuvenog američkog fotografa Judžina Smita. Iako je Depu bezbednost i mir tokom boravka u Srbiji na prvom mestu, on nije odoleo lepoti Srpkinje Ivane Nikolić, koja je inače pevačica i članica grupe „Hurricane“.

 

 

 

Srpska pevačica i slavni holivudski glumac sreli su se u jednom prestoničkom restoranu, a on nije odoleo Ivaninoj lepoti, pa je pozirao nasmejan u njenom zagrljaju. Ivana je otkrila da je sa Depom ostala u kontaktu, ali i da su postigli jedan bitan dogovor.

 

– Mogu samo da kažem da smo se našli u istom restoranu, u isto vreme, da smo se upoznali, razmenili mail adrese da bi ostali u kontaktu, ukoliko se on ponovo nađe na nekom od Karipskih ostrva. Karibi su naša baza i grupa „Hurricane“ često boravi tamo. Džoni je jako ljubazan i prijatan čovek…

Bacio je pogled na naš Jutjub kanal i na to što mi radimo. Veoma mu se dopada projekat „Hurricane“ i poželeo nam je puno sreće u daljem radu, a takođe će biti i naš gost na nastupima na Karibima u budućnosti – otkrila je mlada pevačica, a da li će Ivana produbiti odnos sa Depom, ostaje da vidimo.

Džoni Dep

Džoni Dep, Foto: printscreen

 

Alo Vip

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.