www.radiobalkanfox.com

MUČITE MUKU SA DECOM OKO SLATKIŠA? Postoji zdrava poslastica koja će oduševiti i obradovati svakog mališana!

MUČITE MUKU SA DECOM OKO SLATKIŠA? Postoji zdrava poslastica koja će oduševiti i obradovati svakog mališana!

Postoji zdrava poslastica koja će oduševiti i obradovati svakog mališana!, Foto: Profimedia

Kada bi deca sama kreirala svoj dnevni jelovnik, on bi izgledao otrpilike ovako: doručak – slatkiši, ručak slatkiši, večera: slatkiši, užina: slatkiši. U većini slučajeva, ova situacija bi se ponavljala iz dana u dan. Roditelji po ovom pitanju pribegavanju raznim alternativama: kriju omiljene dečije poslastice, postavljaju mališanima razne uslove, pribegavaju čak i kaznama.

Ishrana deteta jeste prioritet kada je u pitanju zdravlje najmlađih, kao i stavaranje zdravih životnih navika. Upravo zbog velike želje mališana za slatkišima sa jedne, ali i važnosti zdrave ishrane u najmlađim danima, sa druge strane, veliki broj roditelja traži odgovore na sledeća pitanja: Da li i koliko slatkiša treba davati deci? Da li postoje zdravi slatkiši? Koji su to slatkiši?

 

Deci slobodno možete davati slatkiše svakodnevno, s tim da akcenat treba da bude na zdravim poslasticama, a sjajna vest je da one mogu da biti neverovatno ukusne! Još bolja vest je da omiljeni slatkiš dece – sladoled, zapravo može da bude zdrav i kvalitetan!

 

Najpoznatiji magični ukusi sladoleda dolaze iz raja Gelata – Italije. Najkvalitetniji sastojci, prirodne baze, odsustvo šećera i savremena tehnologija opisuju sladoled Seven Heaven, a informacije o ovoj zdravoj poslastici dobili smo direktno od iskusnih gelato majstora pomenutog brenda.

 

90% proizvođača pri pravljenju sladoleda ne koristi sveže mleko i stare recepture. Dobitna kombinacija koje je pre svega zdrava je pažljiv odabrir sirovina, korišćenje svežeg mleka, organskog voća i vrhunske, najsavremenije tehnologije. Osim toga, mnogo rada, truda i posvećenosti je potrebno kako biste stvorili pravo remek delo, magičnog ukusa, koji vodi na sedmo nebo.

 

Velika je zabluda da sladoled mora sadržati veliku količinu šećera, veštačke boje, arome, emulgatore i biljne masti. Gelato majstori Seven Heaven sladoleda su nam otkrili sledeće: Postoje sugar free sladoledi (bez šećera), veganski i posni sladoledi, tako da ova poslastica zadovoljava svačiji ukus!

 

Obradujte svoje mališane i drage ljude, bez razmišljanja o kvalitetu, zdravlju, pa čak i dostavi – jer je ona besplatna na teritoriji Beograda,a rok za isporuku je samo 60 minuta! OVDE, ili na broj telefona 011/66 000 330 možete kontaktirati najbolje gelato majstore i poručiti svoju kombinaciju i sasvim sigurno ulepšati dan svojim najmilijima.

foto: Promo

(Espreso.rs)

Espreso

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.