www.radiobalkanfox.com

Jacob & Co. časovnik sa Mesijevim potpisom

Profesionalni sportista upravo je započeo svoje trogodišnje partnerstvo sa Jacob & Co.

Poznati po pomeranju granica tradicionalnog časovničarstva svojim neverovatno komplikovanim modelima koji su uvek na samoj ivici umetnosti, Jacob & Co. vam verovatno neće baš odmah pasti na pamet, kada razmišljate o sportskim satovima.

Ipak, možete slobodno očekivati da će se ta njihova reputacija promeniti, sa predstavljanjem Epic X Chrono “Messi” časovnika, prvog od nekoliko modela koji će biti proizvedeni u saradnji sa Leom Mesijem, argentinskom fudbalskom legendom, kog mnogi smatraju najboljim fudbalerom na svetu.

Smešten u kućište prečnika 47 mm napravljenog od titanijuma, sa bazom od bele keramike, plavim gumenim hornama i crvenim gumenim krunama, ovaj hronograf, čija šema boja predstavlja odu argentinskoj zastavi, sadrži brojne detalje koje je personalizovao Mesi, uključujući njegov broj 10 u crvenoj boji na obodu časovnika, njegov logo, stilizovano slovo M, smešteno na poziciji šest sati, kao i njegov potpis na plavom safirnom staklu, koje se nalazi na poleđini kućišta.

“Epic X Chrono ‘Messi’ model je prepoznatljiv, gde god da se nađe. Za nas, to je bio savršen način da otpočnemo partnerstvo sa Mesijem i pravu asocijaciju šampiona. Lepota ovog gotovog proizvoda i naše celokupno iskustvo sa Mesi brendom do sada, znatno je podiglo naša očekivanja za budućnost”, kaže Džejkob Arabo, osnivač Jacob & Co. brenda.

Trogodišnje partnerstvo slavnog brenda i fudbalera biće nastavljeno sa SF34 Tourbillon modelom, koji će biti predstavljen kasnije ove godine, a njega će pratiti dva dodatna modela takođe.

Epic X Chrono “Messi” časovnik je dostupan kao ograničeno izdanje od 180 modela, sa cenom od 28.000 dolara.

 

Lux Life

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.