www.radiobalkanfox.com

Luksuzni hotel u južnoafričkoj zemlji vina

Ukoliko ste željni odmora koji je miran, tih i privatan koliko god da je to moguće, a uz to obožavate vino, ovaj hotel je pravo mesto za vas.

Kada se radi o južnoafričkoj zemlji vina, teško da ćete pronaći mesto koje je voljenije od Le Quartier Francais. Ovaj butik hotel je več duže vreme favorit dobrostojećih lokalaca i turista iz čitavog sveta, zahvaljujući svojoj maloj i šarmantnoj kolekciji soba, bajkovitih bašta i lakom pristupu glavnim vinarijama ove regije. Tokom proteklih deset godina, ovaj posed je prošao kroz proces suptilne transformacije pod budnim okom Leeu Collection, a sada je završena i njena finalna faza, koja je trajala osamnaest meseci.

Ovaj posed je i dalje miran, pa sadrži svoju čuvenu estetiku krem zidova koji su akcentovani nagovešajima plave boje i svilom. Iako je pet soba dodato kolekciji, čitav posed je i dalje intiman, pa sadrži ukupno 32 smeštajne jedinice za goste. Ako nas pitate, od svih noviteta najprivlačnije su nam dve privatne vile, pri čemu obe mere oko 500 kvadratnih metara, sadrže privatne bazene i kuhinje, što ih čini idealnim za porodice ili one ljude koji na odmor vole da se osećaju kao kod kuće.

Iako su ušuškane malo dalje od ostatka hotela, vile nude lak pristup svemu po čemu je ovo odmaralište poznato. Glavna kuća je na veoma maloj udaljenosti peške kroz perfektno uređene bašte, mada verujemo da nikada nećete uspeti da dođete do nje bez skretanja sa puta, na kom ćete se susreti sa brojnim skulpturama i mestima za uživanje. Kada konačno dođete do nje, tu vas očekuje spa centar poput oaze, zajedno sa dva restorana.

Ukoliko se zasitite istraživanja obližnjih vinarija i degustacije, možete provesti svoje dane ovde obilazeći centralni deo naselja u kom se hotel nalazi, gde ćete se susresti sa vrhunskim buticima i galerijama, kao i mikropivarama i sličnim interesantnim ponudama.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: Le Sereno hotel ponovo osvaja St Bart

Najčitaniji tekstovi iz kategorije Putovanja

Lux Shop

Lux Life

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.