www.radiobalkanfox.com

ODBIO BARSU, REAL, PSŽ I BAJERN: Aron Remzi potpisao predugovor sa Juventusom, pa se emotivnim porukom obratio navijačima Arsenala (FOTO)

Kako su danas preneli britanski mediji, Remzi se dogovorio sa Juventusom o potpisivanju četvorogodišnjeg ugovora, kojim će nedeljno zarađivati više od 400.000 funti.

 

Remzi je u januaru prošao dvodelni lekarski pregled, a izabrao je da pređe u Juventus posle razgovora sa nekolicinom evropskih klubova.

 

On će na kraju sezone posle 11 godina napustiti Arsenal, a klub neće dobiti obeštećenje, pošto njegov ugovor ističe 30. juna.

 

Britanski mediji naveli su da je Remzi pregovarao sa Barselonom, a da je imao i ponudu Pari Sen Žermena. Interesovanje su pokazali i Bajern iz Minhena, Inter i Real, čiji je napadač Garet Bejl pokušao da ubedi sunarodnika Remzija da mu se priključi u Španiji.

 

Uprava Arsenala je u septembru ponudila Remziju novi ugovor, Remzi je odbio ponudu, a čelnici kluba nisu želeli da ispune njegove zahteve za platu.

 

Odigrao je 259 utakmica za Arsenal i postigao 61 gol.

 

Velšanin se emotivnom porukom obratio navijačima „tobdžija“.

 

„Želim da se lično obratim svim navijačima Arsenala koji su bili lojalni i puni podrške. Dočekali ste me kao tinejdžera i bili ste sve vreme i u lepim i ružnim trenutcima. Teška srca posle 11 godina odlazim iz Severnog Londona. Hvala vam. Nastaviču da dajem 100 odsto za tim i nadam se da ćemo završiti sezonu veoma uspešno i jako pre nego što otvorim novo poglavlje u Torinu“, napisao je Remzi.

 

 

 

(Beta, Foto: AP)

 

 

 

Kurir

Kurir

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.