www.radiobalkanfox.com

Otišao je posle seksa za devojkom u kupatilo i DOŽIVEO ŠOK ZBOG ONOGA ŠTO JE VIDEO!

pixabay.com

Anonimni muškarac u kasnim 20-ima otišao je za svojom devojkom u kupatilo nakon što su vodili ljubav i tada su stvari postale jezive. Najpre je počela da viče na njega, što mu je bilo čudno, ali se našalio pre izlaska iz kupatila kada je mislio da je sve u redu.

Svoje sperme gospodar?

Međutim, sve je postalo gore od gorega kada se vratio u sobu i zatekao devojku kako krade njegovu spermu iz iskorišćenog kondoma. „Oboje smo u kasnim 20-ima. Ona nije na pilulama, pa smo uzeli kondom. Ušao sam za njom, na šta je ona počela da vrišti na mene pitajući me da li sam došao zbog male ili veliku nužde, što mi je bilo totalno čudno“, napisao je mladić pa nastavio.

pixabay.com

„U šali sam joj rekao da moram da idem na veliku nuždu iako sam samo mokrio. Vratio sam se u sobu, gde sam je zatekao kako sadržaj iz iskorišćenog kondoma sipa sebi u vaginu. Nervozan sam zbog toga strašno“, kazao je mladić i pitao ljude je li to legalno i što će se dogoditi ako zatrudni, s obzirom na to da on nije dao svoj pristanak. Takođe ga je zanimalo da li je on vlasnik svoje sperme.

Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.