www.radiobalkanfox.com

Skandalozna presuda, sud ih oslobodio optužbi za silovanje zbog IZGLEDA DEVOJKE! Masovni protesti! (VIDEO)

AUTOR:

DATUM I VREME:
14.03.2019. 14:58

Stotine ljudi okupilo se da protestvuje protiv sramne sudske odluke u italijanskom gradu Ankona, gde su dvojica muškaraca oslobođena optužbi za silovanje jer su sudije zaključile da je žrtva „previše muškobanjasta i neprivlačna“ da bi njene optužbe bile istina.

Protest, Foto: screenshoot/Twitter

Mladići (22) su već oslobođeni optužbe u 2017. godini, ali je tek sada javnost u Italiji saznala razlog nakon žalbenog postupka.

Sudije su zaključile da su muškarci žrtvu smatrali neprivlačnom, i čak su je upisali pod nadimkom „viking“ u telefonu, zbog njene specifične građe.

Slučaj se desio 2015. godine, a dvojica prvostepeno osuđenih za silovanje su pred Apelacionim sudom tvrdili da je žena bila previše muškobanjasta da bi bila žrtva. Apelacioni sud je 2017. poništio prvostepenu presudu, ali su razlozi za takvu odluku postali javni tek 5. marta ove godine kada je viši sud naredio ponovno suđenje.

Žrtva je tvrdila da ju je jedan muškarac silovao dok je drugi čuvao stražu, nakon što su joj sipali omamljujuće sredstvo u piće. Doktori su utvrdili da postoje tragovi silovanja, a u krvi joj je pronađeno to sredstvo.

Sudije su ipak, zbog njenog izgleda, zaključili da ona izmišlja sve i oslobodili muškarce.

Slučaj će sada ponovo biti pokrenut, a tačan datum se još uvek ne zna.

Alo

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.