www.radiobalkanfox.com

„Lako je ružnoj da bude poštena!“ Status psihologa Vladimira podigao je veliku prašinu, a evo kako je na njega reagovala Nataša Bekvalac! (FOTO)Doktor se oglasio na društvenim mrežama, a reči o pevačici nije štedeo

Nataša Bekvalac

Foto: Nikola Tomić

Doktor medicine, specijalizant psihijatrije i edukant psihoterapije doktor Vladimir Đurić na svom Fejsbuku izneo je svoj stav o Nataši Bekvalac.

Vladimir je izneo svoj stav o jednoj od najpopularnijih pevačica na našoj estradi i osvrnuo se na njen život, ali i na to kako je javnost vidi.

Vladimirov status podelila je i sama Nataša na svom Instagram profilu!

Vladimirova objava na društvenim mrežama, Printskrin:Fejsbuk/drvladimirdjuric

– „Lako je ružnoj ženi da bude poštena…“ Reče najveća „ku*va“ Srbije…- započeo je on, pa nastavio:

– I žena koja je više uradila po pitanju emancipacije i prava žena u Srbiji nego sve sede glave koje se bave tom temom zajedno, poslednjih 50 godina, uključujući naravno i mene koji o tome stalno pričam, gde god se našao, od univerziteta, do poslednje kafane… Žena koja se stalno zaljubljuje i venčava kada joj je lepo, žena koja se stalno rastaje i razvodi, kada joj više nije lepo, žena koja je posvećena majka svojoj ćerki, žena koja provodi određeni period godine na ostrvu iz snova, zbog sebe, žena koja odlično radi svoj posao i sama sebi zarađuje ozbiljan novac koji joj omogućava slobodu i poziciju da bira „da ništa više ne mora“, žena koja se zauzima za svoju porodicu, žena koja se menja, razvija i napreduje, žena koja već godinama uspeva da bude prelepa i koja to zna dostojanstveno nositi, negovati i čuvati, žena koja se ne obazire na to šta će reći brkate, malograđanske, gojazne, frustrirane vršnjakinje sa ustima prepunim lažnog morala, ljubomore i zavisti… Žena koja živi onako kako ona želi, žena koja je izabrala da ne bude ogorčena, da ne bude mučenica, žena koja je odabrala da bude jaka… – poručio je on.

– Živela ona! I neka joj sve ide od ruke! Neka nastavi da obasjava svojim blistavim osmehom put svim ostalim ženama na brdovitom Balkanu kao neki svetionik u nevreme… Jer ovo i jesu teška vremena… Pogotovo za žene… Jer… – napisao je Vladimir na društvenim mrežama, a onda je Nataša celu objavu postavila na svom Instagram profilu.

Objava Nataše Bekvalac, Printskrin:Instagram/bekvalceva

(Telegraf.rs)

Telegraf

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.