www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

Hok Anderkat – muška hit frizura ovog proleća

Ako želite promenu ovog proleća, onda je najbolje da kreirate novu frizuru…

Iako je početak ovog proleća prilično kišovit i hladan, savetujemo vam da na vreme odete kod frizera kako biste se pripremili za vrućine koje nam uskoro stižu. Najbolje prolećne frizure su one koje nisu predugačke, koje omogućavaju da nam se glava hladi i koje se lako i brzo uređuju.

Upravo je takva frizura Hok Anderkat (Hawk Undercut) i sada ćemo vam pokazati kako da je napravite i stilizujete.

Ovu frizuru karakteriše kratka kosa sa strane koja se šiša najmanjom mašinicom, dok se kosa na temenu ostavlja dužom. Kosa  na temenu ne mora da bude predugačka, ali mora da sadrži dovoljnu dužinu kako biste mogli da se poigravate sa kosom i da kreirate ovu frizuru. Šiške takođe trebaju da budu malo duže.

Kosa na temenu treba da bude blago uzdignuta i treba da formira izgled trougla. naravno, ovaj trougao ne mora da bude jasno definisan i kosu slobodno možete malo razbarušiti ako ste ljubitelj neurednog izgleda. Takođe, kosu blago možete usmeriti i u stranu i tako postići još unikatniji i lepši izgled.

Video klip koji se nalazi ispod pokažite vašem frizeru kako bi on bolje razumeo kakvu frizuru želite i kako bi tačno video kako se ona kreira.

Foto:Youtube/screenshot

V.P.

Muski magazin

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.