www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

Izašli u šetnju – pronašli grumen zlata

Kao što znate, zdravlje je vaše najveće bogatstvo…

To će vam potvrditi i srećna Bendigo porodica, koja je naletela na komad zlata tokom svoje jutarnje šetnje. Kako objašnjava otac, koji je bio u pratnji svoje dve ćerke i psa tokom šetnje, oni su sasvim slučajno naleteli na grumen zlata.

Komentarišući ovaj scenario, srećni gospodin je izjavio: “To je bilo jutro Dana majki i odlučili smo da izađemo u šetnju. Mama je zapravo ostala kod kuće, tako da smo moje dve ćerke, pas i ja samo šetali okolo bez cilja”. Kako on kaže, on je prošao pored grumena zlata, dok je jedna od njegovih ćerki primetila šta je to zapravo i pokazala mu. Zlatni kamen je sada verifikovan kao da je pravi, a težak je oko 624 grama.

Procenjena vrednost njihovog grumena je 35.000 dolara, a kako kaže porodica Bendigo, to je pravi blagoslov za njih. Komentarišući situaciju, otac je rekao: “Prošlio smo kroz neka zaista teška finansijska vremena, tako da ovaj kamen nije mogao naići u boljem trenutku”.

Porodica planira da se vrati na mesto gde su pronašli prvi kamen, a koje su zadržali za sebe, u nadi da će im se ponovo posrećiti.

 

Lux Life

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.