www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

VEĆ DVA DANA GAĐA PROLAZNIKE IZ VAZDUŠNE PUŠKE U CENTRU BEOGRADA?! Ljudi u strahu od MISTERIOZNOG STRELCA!

Jedan kolega je pogođen u nogu. Kasnije kada je policija došla i izvršila uviđaj, našli su dve-tri dijabole u krugu od desetak metara – rekla je jedna od radnica u obližnjem marketu za „Blic“.

U ovom delu Beograda ovo je već dva dana glavna tema među komšijama.

Moj prijatelj je pre neki dan pogođen u leđa, kada je prelazio pešački prelaz. Mislim da ima mali otok na leđima – rekao je jedan od radnika obližnjeg lokala, čiji se komšija našao na meti pucača.

Većina radnika okolnih lokala, ali i stanara, zabrinuta je za svoju bezbednost, jer kako kažu, iako do sada niko nije ozbiljno povređen, nikada se ne zna kada može biti.

Zamislite da dijabola pogodi nekoga u oko, to može biti veoma opasno – rekla je jedna od komšinica.

PRODUŽEN PRITVOR PRIPADNICIMA „AMERIKE“! Četvorica članova ozloglašene grupe još 30 dana iza rešetaka!

Očevici kažu da je policija bila na mestu događaja, kada je ovaj slučaj prijavljen, međutim i dalje je ostalo neotkriveno ko je izvršilac.

Pretpostavlja se da je pucač iz zgrade prekoputa.

Sličan incident dogodio se prošle nedelje u Novom Sadu kada je nepoznata osoba danima iz vazdušne puške gađala prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića. Zbog povreda zadobijenih iz vazdušne puške nekoliko Novosađana potražilo je pomoć lekara u Urgentnom centru.

PRSTIMA OBLJUBIO DEČAKA, DOBIO TRI GODINE ZATVORA! Osnovni sud u Požarevcu doneo presudu za napastvovanje maloletnika!

Jedna od pogođenih, slučajna prolaznica, rekla je prošle nedelje za „Radio 021“ da je šetala sa ćerkom kada je osetila bol u ruci.

Čula sam zvuk, šištanje i osetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam videla da se nešto dešava i čoveka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gde su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške – rekla je ona.

Informer

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.