www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

MIKI DISKVALIFIKOVAN Udario Nadeždu štakom, nasrnuo na Suzanu, odmah izbačen iz „Zadruge“

MIKI DISKVALIFIKOVAN Udario Nadeždu štakom, nasrnuo na Suzanu, odmah izbačen iz "Zadruge"

Foto: screenshot tv pink / screenshot

Pogledaj galeriju

Miki Đuričić noćas je diskvalifikovan iz „Zadruge“ zbog fizičkog obračuna sa Suzanom Perović i Nadeždom Biljić.


Foto: screenshot tv pink / screenshot

Miki, koji se pre samo četiri dana vratio u „Zadrugu“, se noćas u sobi za rehabilitaciju svađao sa svojom partnerkom Suzanom Perović, kojoj je u jeku rasprave udario šamar. Zatim je besan izašao u dvorište i tražio da napusti imanje, a onda je naišao na Nadeždu Biljić sa kojom je takođe započeo svađu. Miki je u jednom trenutku pljunuo Nadeždu, koja mu je zatim udarila šamar, a Đuričić je onda počeo da je udara štakama.


Foto: screenshot tv pink / screenshot

Nadežda je zapomagala od bolova, zadrugari su dotrčali da je smire, a Miki se uputio na kapiju. Ubrzo je stiglo pismo Velikog šefa u kome su zadrugari obavešteni da je Miki diskvalifikovan iz rijalitija, a Suzana nije prestajala da plače.

– Ne postojimo više mi. Ne mogu više ovde. Hoću da izađem odavde. Nemam više ništa sa njim. Nema nas više. Miki i ja ne. Ne mogu da se smirim. Ovo u životu nisam doživela. Ne znam ni što je udario Nadu, unutra sam bila. Nije mi jasno što nju. Ja sam popila šamar i rekla sam da se vrati. Svi ćete otići da spavate, ja ću da odem, majke mi… – jecala je Suzana.

Pogledaj galeriju

Blic

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Native Flashradio V4