www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

MISTERIOZNA SMRT UČENICE OSNOVNE ŠKOLE U ALEKSANDROVCU! Marija (14) krenula na trening, pala i umrla

Nesrećna devojčica se iznenada srušila na zemlju, ne dajući pritom nikakvo upozorenje da se oseća loše, a kada su ekipe Hitne pomoći stigle, već joj nije bilo spasa. Smrt je konstatovana u bolnici u Kruševcu, a uzrok tragedije biće poznat tek posle obdukcije. Za sada se zna da devojčica nije patila od nekih hroničnih bolesti.
Marija je krenula na trening, a trebalo je da se prethodno sastane sa još dve drugarice. Međutim, u trenutku kada je iznenada kolabirala, bila je sama. Na mestu gde je pala nije bilo mnogo prolaznika. Odjednom se čula vriska, ljudi su počeli da joj prilaze, pozvana je Hitna pomoć i odmah su je prebacili u aleksandrovački Dom zdravlja – kaže očevidac ovog događaja.

Stamenka Kostova, doktorka iz Doma zdravlja, kaže da Marija po dolasku lekarskih ekipa već nije davala znake života.
Odmah smo videli da je stanje veoma ozbiljno. Formirali smo tim od po dva lekara i dve sestre i momentalno poslali devojčicu u bolnicu u Kruševac. Pokušana je reanimacija, ali nije bila uspešna. Nije joj bilo spasa, kaže Kostova, dok u Opštoj bolnici u Kruševcu čekaju rezultate obdukcije i ne žele da licitiraju šta bi mogao biti uzrok tragične smrti učenice.

Informer DN

U školi u Aleksandrovcu juče su svi bili u šoku. Okupljeni đaci i nastavnici nisu mogli da zadrže suze. Njena razredna, profesorka fizike Manda Knežević, ne može da dođe sebi od tuge.
Za tri dana će kraj školske godine i juče sam Mariji napisala svedočanstvo sa svim peticama. A sada moram da se pomirim da je više nema. Ne mogu da vam opišem kako se osećamo i ja i svi u školi. Ovo je strašna, neopisiva tragedija. Na dan sahrane neće biti nastave u školi – kaže Kneževićeva.

Marijina najbolja drugarica Anđela Vujić ne može da se pomiri sa njenom smrću.
Svi smo je voleli, bila je omiljena u razredu. Obožavala je da crta i da uči strane jezike, trenirala je odbojku… Mi, njene drugarice, ispratićemo je sa velikim vencem u obliku srca – kaže Marijina drugarica.

Roditelji zanemeli od tuge

Marijini roditelji Ivana i Mileta Zindović zanemeli su od tuge posle smrti ćerke. U njihovom domu u Kožetinu juče se okupljala rodbina, kao i Marijine drugarice iz škole. Zindovići, pored Marije, imaju stariju ćerku i mlađeg sina.

Informer

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Native Flashradio V4