www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

Na prodaju kuća Tonija Soprana

Na tržištu nekretnina, možete pronaći brojne luksuzne vile, ali tek nekoliko ima i slavni pedigre…

Mi vam danas dajemo priliku da kupite vilu koja je zaista neverovatna, a u njoj je živela ni manje ni više, nego fiktivna porodica Soprano. Ukoliko ste spremni da platite 3.4 miliona dolara ili malo više, možete živeti u nekadašnjoj rezidenciji Tonija Soprana.

Luksuzna vila se prostire na površini od oko 560 kvadrata i zauzima plac od 1.46 hektara, a idealna je za sve one ljude koji žele da uživaju u premijum iskustvu života. Ona sadrži četiri spavaće sobe, četiri ipo kupatila, dve garaže za dva automobila i odvojenu kuću za goste, sa odgovarajućom dekoracijom i ponudom pogodnosti.

Kao što je i očekivano od doma Sopranovih, enterijer sadrži raskošne elemente, poput zaobljenog oktagonalnog plafona, grandioznog lustera, kamina od belog kamena, mermernog bara i četiri seta francuskih vrata.

Komentarišući ovu vilu, vlasnik, Viktor Rekija, kaže: “Ponosan sam na ovu besprekornu konstrukciju. Zahvalan sam joj za sve godine radosti, skrovišta i pravog uživanja koje nam je pružila”. Iako je hit serija završena 2007.godine, fanovi su često posećivali slavnu kuću.

Lux Life

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Native Flashradio V4