www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

Ostrvo Lošinj – sinonim za vitalnost, odmor i vrhunsku uslugu

Prijatna mediteranska klima tokom godine, gotovo nestvarna prirodna lepota i hotelska usluga na najvišem nivou su dovoljni razlozi da se ove godine zaputite na ostrvo Lošinj.

S prvim zracima sunca krenulo je planiranje odmora daleko od gradske vreve i gužve. Jedno od najboljih mesta za maksimalno uživanje i beg od svakodnevnih briga i obaveza je jedno od najsunčanijih ostrva na Jadranu – ostrvo Lošinj. Čak i ako za odmor imate svega nekoliko dana, isplati se kompletno ga provesti na ovom prelepom jadranskom ostrvu, u prijatnoj mediteranskoj klimi.

Pred kraj 19. veka na Lošinj su dolazili bečke aristokrate kako bi udisali svež i lekoviti vazduh, dok danas iz istog razloga na ostrvo pristižu turisti iz cele Evrope. Upravo zbog karakterističnih miomirisa ostrva i prijatne klime, Lošinj je poznat i pod nazivom ostrvo vitalnosti. Stoga ne čudi da su i hoteli na tom ostrvu ponudom usmereni na postizanje balansa tela i duha kroz različite wellness programe.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Kasno proleće je idealno vreme za detox i pripremu za duge, sunčane dane. Za detox često biramo wellness tretmane, a mesto s najboljim tretmanima u Hrvatskoj nalazi se u hotelu Bellevue na ostrvu Lošinj. Neprocenjive trenutke odmora kao i balans između prirodne lepote i unutrašnjeg zadovoljstva, pronaći ćete u Bellevue Spa Clinic. Nagrađivani koncept Bellevue Spa Clinic garantuje vam besprekornu wellness i spa uslugu kao i tretmane najnovije generacije.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Jedan od najpopularnijih programa u Bellevue Spa Clinic je i Bellevue Detox – program mršavljenja, detoxa i zdravlja. Bellevue Detox program započinje opštim medicinskim pregledom, savetovanjem s nutricionistom, a nastavlja se izradom prilagođenog plana ishrane. Uz redovnu i pravilnu ishranu, savete stručnjaka i svakodnevno vežbanje, u vrlo kratkom vremenu možete učvrstiti telo, održati vitku figuru i postignuti željenu telesnu težinu. Za regeneraciju tela tu su individualni spa tretmani – ajurveda, akupresura i krioterapija. U sklopu Bellevue Detox programa isprobajte i druge tretmane, a nakon toga se opustite u bazenu s morskom vodom, mirisnom Spa Gardenu ili dugoj šetnji borovom šumom.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Kako do Lošinja?

U junu 2019. kreće nova, direktna vazdušna linija Air Serbia od Beograda do aerodroma Rijeka na ostrvu Krk. Avionom do Krka treba vam samo 80 minuta, a cene avionskih karata kreću se od 155 eura. Od aerodroma na Krku do hotela stići ćete bezbrižno, zahvaljujući organizovanom transferu iza kojega stoji hotelski brend Lošinj Hotels & Villas.

Iskoristite Best Available Rate ponudu i rezervišite odmor na ostrvu Lošinj u Hrvatskoj po povoljnim cenama. Detalje ponude i rezervacije proverite na losinj-hotels.com.

www.losinj-hotels.com · T: +385 (0)51 661 101 · E-mail: [email protected]

Lux Life

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Native Flashradio V4