www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

Slupao Bugatti Veyron sat vremena nakon kupovine

Da li ste ikada primetili koliko ljudi postaju pažljivi kada voze novi automobil prvih nekoliko puta?

Panika koju osetite u sebi čim vam se neki nesmotreni vozač previše približi je u većini slučajeva sasvim opravdana. Niko ne želi da uništi svoj automobil, posebno kada ga prvi put vozi. Ipak, američki glumac i komičar, Trejsi Morgan, imao je zaista loš dan, kada je sve što je moglo da krene po zlu, krenulo po zlu.

Manje od sat vremena nakon što je kupio polovni Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport vredan više od dva miliona dolara na Menhetnu, Morgan je dobio udarac sa strane koji je potekao od Honda CR-V modela, koji mu je uništio vozačku stranu automobila i tri četvrtine panela. Ovaj incident se dogodio kada je Morgan uživao u vožnji niž 42.ulicu, pripremajući se da prema pravilima skrene levo na Desetu Aveniju, kada je žena, koja je vozila Honda SUV pokušala da skrene desno iz leve trake.

S obzirom na to da je jedan od učesnika incidenta slavna ličnost, koja vozi pritom višemilionski hiperautomobil, fotografije i snimci nezgode su se praktično odmah pojavili na internetu. Jedan od svedoka ovog nemilog događaja komentarisao je da je žena koja je vozila CR-V gledala u svoj telefon dok je skretala desno, te da ona treba da bude kriva za sudar. Ipak, prema pisanjima nekih novina, ona nije optužena od strane policije.

“Kada sam dobio poziv, rekao sam ‘To je Trejsijev automobil?’ i nisam mogao da verujem. To mu je bila prva vožnja”, kaže Frenk Pika, konsultant prodaje u Manhattan Motorcars. “Kupio ga je danas. Taj stil sa spuštenim krovom vredan je preko dva miliona dolara. Takvi automobili su veoma retki i posebni”.

Na svu sreću, niko nije bio povređen tokom ove nesreće, osim automobila naravno. Morgan je takođe preko Twittera potvrdio da je dobro, ali da je i dalje uznemiren zbog svog novog automobila.

Lux Life

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Native Flashradio V4