www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

„TEK SAD PROŽIVLJAVAM RAZVOD, IAKO SE DESIO PRE PET GODINA“ Bivša žena Vlade Kalembera priznala da i dalje PATI za 30 godina starijim pevačem

Vlado Kalember

Foto: Instagram / Instagram

Čuveni muzičar Vlado Kalember 12 godina bio je u braku sa tri decenije mlađom Anom Rucner, a ona je sada otkrila da joj i dalje nije lako kad se seti perioda u kom su se razvodili.


Foto: Instagram / Instagram

– Razvod možda tek sad proživljavam. Smatram velikim neuspehom razvod braka i na neki mudar način pokušavam da ne pokažem koliko to zaista osećam. To ne može biti nešto lepo, nego je… Eto, poraz – rekla je Ana, pa dodala:

– Moj bivši muž prekrasan je čovek i zajedno prolazimo neke krizne situacije. Dobri smo prijatelji i to je jedan veliki uspeh. To se postiže poniznošću, odricanjem, sa puno komunikacije… Ego mora nestati.

– Kad sam se udavala, bila sam puno mlađa i nisam imala spoznaje koje imam danas. Taj je period iza mene, ali je težak. Pogotovo kad si roditelj – istakla je ona, a njene reči prenosi vecernji.hr. Ana je pre nekoliko meseci istakla da ne pomilšlja na novog muškarca, jer su ona i Vlado i dalje u braku – crkvenom.

– Na ljubavnom planu nemam nikog novog jer to nije moguće s obzirom na to da smo Vlado Kalember i ja i dalje u crkvenom braku – kazala je tom prilikom.

Iako nisu obnovili brak, Ana i Vlado sve češće provode vreme zajedno, pa čak zajedno odlaze i na putovanja sa sinom. Neretko objavljuju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama, te jedno drugom upućuju komentare u kojima se šale i obostrano udeljuju komplimente.

Blic

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Native Flashradio V4