www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

JEDAN POZIV JE BIO DOVOLJAN! Evo kako je VELIKI NOLE promenio karijeru Laslu Đereu!

Kad jeden trenutak u karijeri promeni sve… Đereov telefon je zazvonio a sa druge strane bili su Đokovići.

Tada sam bio na 250. mestu, pre četiri godine, igrao sam čelendžer u Poljskoj i stigla mi je poruka, čini mi se od njegovog brata Đoleta, on je moje godište i jako smo dobri drugari. Nole je pitao da li bih igrao sa njim dubl u Dubaiju, bio sam jako uzbuđen i naravno da sam pristao – rekao je Đere za „Telegraf“.

NAJJAČI SAMO OSTAJU! Noleta čeka pakao!

On je nastavio u istom ritmu.

Igrao sam kvalifikacije i zapravo na tom turniru sam prvi put dobio igrača iz prvih 100, Melcera, u 1. kolu kvalifikacija. To je stvarno bilo prelepo iskustvo, zahvaljujući njemu. Tada sam video da je jedan od najvećih profesionalaca, ne samo u svetu tenisa, već i sporta. Obraća pažnju na svaku sitnicu, to se vidi kad izađe na teren ili igra. Bilo je to korisno iskustvo iz ugla tenisa, naučio sam mnogo stvari kroz zajedničko vreme, to mi je pomoglo u daljoj karijeri – jasan je Đere.

On je otkrio i planove do kraja sezone.

Cilj je da uđem u top 20 do kraja godine, mislim da je to moguće. Imam renking karijere sa 27. mestom i jako sam srećan zbog toga, nisam ni sanjao o takvom početku, da ću u junu biti u prvih 30. I meni je sve ovo novo, igram najjače turnire, mislim da se dobro nosim sa svim tim, i pritiskom, samo da nastavim ovako i biće sve bolje – zaključio je Đere.

Informer

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Native Flashradio V4