www.radiobalkanfox.com
Domaći WordPress hosting

Stefan (20) iz Kragujevca nestao u Bratislavi: Otišao da kupi 2 vozne karte i iščezao bez traga

Prijatelji strahuju da mu nije pozlilo zbog povreda koje je zadobio pre dva dana

Stefan Milojević

Foto: Facebook/Stefan Milojević

Stefan Milojević (20) iz Kragujevca nestao je u Češkoj 13. juna, a poslednji put je viđen na Železničkoj stanici u Bratislavi, odakle mu se gubi svaki trag.

Mladić je sa devojkom pre dva, tri meseca otišao na rad u Slovačku, gde su dobili posao u luksuznom hotelu u Visokim Tatrama, kaže za Telegraf.rs Igor Milić, posrednik koji pronalazi poslove radnicima u Slovačkoj.

Pre dva dana došlo je do nesreće. Stefan se naslonio na ogradu na prvom spratu. Ograda je pukla i on je pao. Hitna pomoć je došla, ali i novinari, a kada je Stefan izašao iz bolnice, dobio je otaz „zbog ugleda hotela“. Otpustili su ga jer se plaše lošeg publiciteta. Stefan i njegova devojka Anđela su me pozvali i pitali da im nađem drugi posao. Našao sam im veoma dobru ponudu u Plzenu i oni su pristali – kaže Milić.

Stefan Milojević

Stefan Milojević je nestao u Bratislavi Foto: Facebook/Stefan Milojević

Mladi par je pokupio svoje plate, autobusom došao do Bratislave, gde je trebalo da sedne na voz do Plzena.

Oko 21 sat Anđela je sa šest torbi i oba njihova telefona ostala da čeka, dok je Stefan, kod koga su bili novac i sva njihova dokumenta i radne dozvole, otišao da kupi karte. Oko 22 sata me je pozvala i rekla da ga već čitav sat nema. Bila je premrla od straha, nije znala šta da radi, niti kako da ga nađe – kaže Milić.

Zajedno su kontaktirali policiju, a Anđela je noć provela u stanici. Ujutru ju je jedan od Srba koji radi u blizini odveo u svoj smeštaj i zbrinuo je.

Stefan Milojević

O mladiću se već čitav dan ništa ne zna Foto: Facebook/Stefan Milojević

– Ona je u očajnom stanju, jer od Stefana nema ni traga, ni glasa. Policija je pokušala da nas ubedi da mora da prođe 24 sata od nestanka da bi pokrenuli istragu. Ipak, pretražili su sobu u hotelu u kojoj su boravili u Visokim Tatrama, ali nisu našli nikakav trag alkohola ili droge. On je dobar dečko, sportista, znam da tako nešto ne bi uradio. Naš najveći strah je da mu se nešto nije desilo. Nakon pada, on je potpisao na svoju odgovornost da neće da radi nikakve dalje analize, jer se oseća dobro. Upozorili su ga da možda ima neke unutrašnje povrede i krvarenja, ali on je insistirao da se vrati na posao. Strahujemo da mi se negde nije slošilo – kaže Milić.

On je u kontaktu sa policijom i našom ambasadom saznao da su inspektori pregledali kamere na Železničkoj stanici.

Na njima se vidi kako se on vrti, kao da je zalutao, kako ide od perona do perona. Poslednje što su kamere zabeležile je kako se sam uputio ka gradu. Iz naše ambasade proverili su i kažu da se on ne nalazi ni u jednom zatvoru, bolnici ili mrtvačnici. Molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu da to jave najbližoj policijskoj stanici – kaže Milić.

(Telegraf.rs)

Telegraf

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Native Flashradio V4