www.radiobalkanfox.com

Biskup napunio vatrogasni kamion svetom vodicom, razlog je KRIMINAL!

AUTOR:

DATUM I VREME:
14.07.2019. 14:26

U pojedinim naseljima u gradu Buenaventura u Kolumbiji iz vatrogasnog kamiona je posipana osveštana voda, u nadi da će to uticati na smanjenje kriminala i korupcije.

Vatrogasci Vatrogasac Požar

Vatrogasci Vatrogasac Požar, Foto: Profimedia.rs

Katolički biskup Ruben Dario Haramiljo Montoja, koji je bio u vatrogasnom kamionu, izrazio je nadu da će osveštanom vodom osujetiti delovanje bandi koje se bave krijumčarenjem droge, kao i rad drugih ilegalnih grupa.

 

BEBA IMALA SAMO 12 DANA Majka mahnito vozila, policajac zaustavio auto! Kada je otvorio vrata, video je suze i strah u očima (VIDEO)

„Krv prolazi ovim ulicama“, rekao je Haramiljo, koji je na ovom putovanju bio obučen u mantiju, a oko vrata je nosio raspeće.

Kamion se, tokom vožnje, zaustavio kako bi biskup blagosiljao grupu dece, a vozilo je, uprkos svrsi samog putovanja, bilo ukrašeno prazničnim zelenim i žutim balonima.

12 GODINA NOSILA MASKU DA BI SAKRILA ISTINU O SVOM MUŽU Sandra je prošla pakao: Kada joj vidite lice, biće vam sve jasno (FOTO, VIDEO)

Haramiljo je istakao da je cilj ceremonije da se pokaže solidarnost sa ugroženim zajednicama i da se ilegalnim grupama pošalje poruka da ne mogu uništiti život zajednice i da je narod ujedinjen, javio je AP.

Biskup je rekao i da ne može da se čeka reakcija države, već da ljudi treba međusobno da se podržavaju kad god je to moguće.

„Patnja pojedinca je patnja svih nas. Ne plašimo se!“, poručio je Haramiljo.

 

Alo

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.