www.radiobalkanfox.com

Originalni iPod se prodaje za 20.000 dolara

Pre osamnaest godina, Stiv Džobs je izašao na scenu i predstavio originalni iPod…

Ovaj prenosivi medija plejer od 399 dolara bio je reklamiran kao uređaj koji može sadržati 1.000 pesama, a možemo slobodno reći da je Apple kompaniju proslavio i doveo do statusa koji poseduje danas. Naravno, kao takav, ovaj uređaj se nalazi visoko na listi kolekcionarskih predmeta Apple fanova. Ako vi pripadate toj grupi, evo prilike da se dočepate originalnog, fabrički zapakovanog iPoda, u svom besprekornom stanju.

Prodavac na sajtu eBay postavio je, kako on kaže, “sasvim novi” originalni iPod, koji nikada nije bio korišćen niti raspakovan na prodaju, sa cenom od 19.995 dolara, što je više od 50 puta veće od originalne cene.

Uprkos malom bogatstvu koje se za njega traži, ovaj retki neotvoreni iPod je poprilično jeftin, ako uzmemo u obzir činjenicu da je sličan model 2014.godine prodat po ceni od 20.000 dolara. Specijalno izdanje U2 iPod je prodat po ceni od 90.000 dolara, što nam zaista deluje neverovatno.

Potražnja za ovakvim kolekcionarskim uređajima iz dana u dan je sve veća, što potvrđuje činjenica da je u februaru ove godine neraspakovana kopija Super Mario Bros prodata po ceni od 100.000 dolara i tako postavila novi svetski rekord.

 

Muski magazin

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.