www.radiobalkanfox.com

Šeron Stoun o izgubljenoj karijeri: „Kada mi je bilo najteže, Holivud me odbacio i zaboravio“– Sve što sam imala sam izgubila, a u Holivudu sam bila zaboravljena – istakla je glumica koja je nekada važila za fatalnu zavodnicu

Sharon Stone, Šeron Stoun

Foto: Profimedia

Holivudska zvezda Šeron Stoun (61) osvrnula se na svoju dugogodišnju karijeru i odnos sa Holivudom, za koji tvrdi da ju je u najtežim trenucima potpuno odbacio.

Šeron je bila jedna od najpopularnijih i najpoželjnijih glumica, sve do 2001. godine kada je imala moždani udar, a karijera joj je krenula nizbrdo. Iako je više ne viđamo na filmskom platnu, za mnoge je i danas neprevaziđeni seks-simbol.

– Trebalo mi je sedam godina da dođem sebi, a devet dana sam imala krvarenje mozga. Trpela sam neljubaznost i drskost mojih koleginica, pa i sudije koja je odlučivala o starateljstvu nad mojim sinovima – rekla je Šeron za magazin „Variety“.

Majli Sajrus, Šeron Stoun

Šeron Stoun ima 61 gdinu/Foto: Profimedia/Bauer Griffin

Taj period doneo joj je i razvod od tadašnjeg supruga Fila Bronstajna, a potom joj ni brak sa Majklom Grinburgom nije potrajao. Ima tri usvojena sina, a zbog eksplicitnih scena u čuvenom filmu „Niske strasti“ u kojem je glumila sa Majklom Daglasom, i danas je za mnoge fatalna plavuša.

Šeron Stoun, Sharon Stone

Šeron Stoun u „Niskim strastima“/Foto: Profimedia/SNAP Photo Library

– U to vreme sam bila najtraženija glumica. Borila sam se za starateljstvo nad sinovima, poušavala sam normalno da radim i da funkcionišem kao i do tada, a pritom sam dizala novu hipoteku na kuću u kojoj sam živela. Sve što sam imala sam izgubila, a u Holivudu sam bila zaboravljena – istakla je Šeron koja danas ima 61 godinu.

Šeron Stoun

Šeron Stoun/Foto: Profimedia

VIDEO: Žena zmaj: Šeron Stoun u sedmoj deceniji

(Telegraf.rs)

Telegraf

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.