www.radiobalkanfox.com

LOVE & LIVE: Alen Ademović – Crni oblak (VIDEO) (Cover Louis) (Novo)Alen Ademović ušao je u Love&Live studio Telegrafa i otprašio četiri pesme, od kojih danas imate prilike da uživate u hitu „Crni oblak“, koji je napisao Alenov otac Nino, a koji je proslavila pokojna legenda Ljubiša Stojanović Luis

Čovek koga svi poznaju kao multitalentovanog „klinca“ koji je svojim vokalom dao specifičan začin Breginom Orkestru za svadbe i sahrane i Milijevom Miligramu krenuo je u solo karijeru. Alen Ademović ušao je u Love&Live studio Telegrafa i otprašio četiri pesme, od kojih danas imate prilike da uživate u hitu „Crni oblak“, koji je napisao Alenov otac Nino, a koji je proslavila pokojna legenda Ljubiša Stojanović Luis.

Ako vam se dopalo kako ova pesma, a li i hit Saše Matića „Noći u Sibiru“ zvuče kada je Alen Ademović  i njegov bend izvode uživo, akustično, u Love&Live studiju Telegrafa, zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još jednu sjajnu Alenovu akustičnu izvedbu pesme „Kapi krvi“.

Pogledajte ovde i ostale Alenove akustične nastupe u Love&Live studiju.

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.