www.radiobalkanfox.com

PRVI DAN NAKON SKANDALA! Toma Panić se oglasio za Pink.rs, pa otkrio da

showbiz

PRVI DAN NAKON SKANDALA! Toma Panić se oglasio za Pink.rs, pa otkrio da se ČUO SA NJOM! Evo šta sad kaže o Nadeždi! (FOTO)


Otkrio je i da li je uzeo lične stvari iz Nadeždinog stana gde se desio incident!


Bivši zadrugar Toma Panić našao se u jeku afere da je fizički nasrnuo na Pinkovu zvezdu i bivšu devojku Nadeždu Biljić tokom jučerašnjeg dana.

Razlog njihove svađe bio je njegovo flertovanje sa drugim  devojkama u prisustvu Biljićeve, zbog čega su nakon što su stigli u njen iznajmljen stan na Banovom brdu nastavili raspravu, gde je kako Nadežda navodi, Panić fizički nasrnuo na nju i tom prilikom joj naneo povrede.Autor: Pink.rs/Ognjen B

Prvi dan nakon skandala Toma se oglasio za naš portal i tom prilikom otkrio šta mu je rekla majka Jasmina.

Čuo sam se sa majkom, ona je malo bolje.
Za sada mi je to bitno.
Sve ostalo ide po proceduri, naravno ja nemam nikakve kontakte, niti želim da imam kontakt sa Nadeždom. Za sada toliko – izjavio je Toma, a potom i otkrio da li je uzeo lične stvari iz Nadeždinog stana:Autor: Pink.rs.

Nisam i nisam rekao nikome da je kontaktira, ako želi neka pošalje na moju kućnu adresu, do nje je. Takođe mi je i lična karta ostala u njenom stanu, ali bih radije da izvadim drugu nego da imam bilo kakav kontakt – ispričao je Panić.

O. B.


Pink

Podelite prijateljima

Dodaj komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.