Radio BalkanFox

2025. će za ovih 5 znakova biti godina velikih grešaka

Pogrešan odabir partnera mogao bi da izazove patnju i potpuno razočarenje u voljenu osobu 

2025. ĆE BITI RIZIČNA KADA JE VARANJE U PITANJU ZA 5 ZNAKOVA ZODIJAKA
2025. ĆE BITI RIZIČNA KADA JE VARANJE U PITANJU ZA 5 ZNAKOVA ZODIJAKA foto: Profimedia

Surova je istina da bi se neke veze 2025. mogle završiti slomom srca. Jedan od najbolnijih razloga za to može biti neverstvo. Strah od toga da će partner izneveriti poverenje – bilo da se radi o emocionalnoj ili fizičkoj prevari – je nešto sa čim se suočavaju mnogi parovi.

 

Za većinu, nije važno da li je izdaja fizička ili emocionalna, jer bol i osećaj gubitka koje stvara mogu biti podjednako razorni. Možda ste prošli kroz takvo iskustvo u prošlosti, ili ste možda trenutno u vezi u kojoj počinjete da sumnjate u lojalnost vašeg partnera.

 

Ova neizvesnost može teško da utiče na bilo koju vezu, narušavajući osećaj sigurnosti i poverenja koji su tako ključni za zdravu vezu.

Ako još uvek tražite partnera, prirodno je da želite da pronađete nekoga ko će vam ponuditi iskrenost i vernost.

Rano obraćanje pažnje na ove važne kvalitete može pomoći da se zaštitite od toga da kasnije ne budete povređeni ili razočarani. Uvek je vredno tražiti znake integriteta, poverenja i međusobnog poštovanja pre nego što se zaronite u dublju posvećenost.

 

Jarac


U 2025., Jarčevi će se truditi da ostanu verni svojim obavezama i ona će vam biti na prvom mestu. Kada date obećanje, obično je ono čvrsto i retko kad ga pogazite. Ipak, vaša veza će trpeti zbog toga, a partner bi mogao zbog toga da vam okrene leđa.

 

Ove godine možete se suočiti sa situacijom u kojoj se vaši uobičajeni principi pokolebaju, posebno ako počnete da se osećate zarobljenim ili ograničenim od strane partnera.

 

JARČEVI NE PODNOSE VEZE U KOJIMA IH NEKO GUŠI
JARČEVI NE PODNOSE VEZE U KOJIMA IH NEKO GUŠIfoto: Dzhulbee/shutterstock

Nije da ste neko ko vara impulsivno, ali ako je vaša potreba za nezavisnošću ugušena, moglo bi se pojaviti iskušenje da „prošvrljate“. Da bi vaša veza napredovala, važno je da vaš partner razume vašu duboku potrebu za ličnim prostorom i slobodom.

 

Negujete trenutke samoće i želite da birate kako i sa kim ćete provoditi vreme, a da se ne osećate zarobljenim očekivanjima ili pravilima. Ako vaš partner postane previše „lepljiv“ ili vas previše kontroliše, možda ćete videti neverstvo kao oblik bekstva – način da povratite osećaj nezavisnosti. Da biste izbegli takve situacije, otvorena komunikacija o vašim granicama biće ključna.

 

Devica

 

U 2025. godini, možda ćete postati sve više usklađeni sa neravnotežama u vašoj vezi. Tražite partnera koji se oseća kao istinski jednak, neko ko vas dopunjuje u svakom aspektu života. Ali ako počnete da osećate da harmonija nedostaje, mogli biste nesvesno da počnete da tražite na drugom mestu za bolji spoj.

 

Možda nećete odmah prekinuti vezu; umesto toga, možete držati svoje opcije otvorene, nesigurni da li partnerstvo može u potpunosti da zadovolji vaše potrebe. Važno je da ne kompromitujete svoje autentično ja ili da preoblikujete svoju ličnost da bi vaš partner bio srećan. Ove godine ćete se možda osećati konfliktno oko toga šta zaista želite, a ta neizvesnost bi vas mogla navesti da razmislite o neverstvu.

 

Dok fizička privlačnost može izazvati vašu radoznalost, vaše srce može ostati neodlučno. Čak i uz ove sumnje, iskušenju za nove avanture možda je teško odoljeti. Međutim, važno je slušati svoje instinkte. Uzbuđenje zbog nečeg novog može vas zvati, ali ne želite da izazivate nepotreban bol.

 

Nevera u posvećenoj vezi skoro uvek vodi do bolova u srcu ili neizbežnog raskida. Imajte na umu posledice i nastojte da nađete jasnoću u sebi pre nego što donesete bilo kakvu odluku koja bi mogla da promeni vaš put.

 

Lav

 

U narednoj godini, vaša potreba da se osećate cenjenim i bitnim za druge biće posebno jaka. Vaša prirodna sklonost da pomažete, nudite podršku i rešavate probleme može da vas učini ranjivim za osobe koje traže emocionalnu udobnost.

 

Iako se obično ne trudite da budete neverni, mogu se pojaviti određene situacije u kojima osećate privlačenje ka iskušenju više nego obično.

 

Ove godine, ako se nađete nesrećni ili neispunjeni u svojoj vezi, iskušenje da zalutate može se pojaviti kao način da pobegnete od nezadovoljstva.

Mogli biste se brzo zaljubiti u nekog novog, ali odluka da vas fizički varate može teško da vas optereti.

 

LAVOVI ĆE DOĆI U ISKUŠENJE DA PREVARE PARTNERA DA BI SE DOKAZALI
LAVOVI ĆE DOĆI U ISKUŠENJE DA PREVARE PARTNERA DA BI SE DOKAZALIfoto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock

Umesto toga, neverstvo bi se moglo manifestovati na suptilnije načine – možda kroz emocionalne veze formirane na mreži ili udaljene razgovore gde linije lojalnosti počinju da se zamagljuju.

 

Iako možda nema fizičke izdaje, emocionalno distanciranje od partnera i dalje može imati značajne posledice.

 

Važno je da rano prepoznate ove obrasce i da se pozabavite korenom nezadovoljstva umesto da dozvolite iskušenjima da vam pomute rasuđivanje. Zapamtite da će vam iskrenost, prema sebi i svom partneru, pomoći da vas vodi kroz ove nezgodne situacije.

 

Strelac

 

U 2025., osobi koja je impulsivna i vođena radoznalošću, poput tipičnog Strelca, možda neće uvek biti potreban konkretan razlog da bude neverna. Kada im nešto – ili neko – zapne za oko, lako mogu izgubiti iz vida obećanja i obaveze. Rutina i predvidljivost imaju tendenciju da učine da im partner brzo dosadi, izazivajući osećaj nemira i nezadovoljstva.

Ako ste zabrinuti da bi vaš partner Strelac mogao da zaluta jer žudi za uzbuđenjem, možda bi bilo od pomoći da stvari očuvate svežim neočekivanim iznenađenjima i novim iskustvima.

 

Ovaj znak napreduje u avanturama i voli da bude u centru pažnje. Kada se osećaju zanemareno ili potcenjeno, možda će biti privučeni drugima koji nude uzbuđenje za kojim žude.

 

U narednoj godini, vaš partner Strelac će možda pokušati da unese više uzbuđenja u vezu, ali postoji rizik da bi mogli da pribegnu neverstvu kao načinu da zadovolje svoju potrebu za novitetom.

 

Blizanci


Vaša dvojna priroda je oduvek bila povezana sa magnetskom privlačnošću i dubokom radoznalošću, posebno kada su u pitanju ljubav i strast. U 2025., ova nemirna energija bi vas mogla naterati da češće razmišljate o tome kako bi bilo biti sa nekim drugim.

 

BLIZANCI BI MOGLI DA UPLOVE U AFERU U 2025.
BLIZANCI BI MOGLI DA UPLOVE U AFERU U 2025. foto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Vaša ličnost, puna misterije i ljubavi prema uzbuđenju, mogla bi se naći u iskušenju da pokrene stvari u vašoj vezi – samo zbog uzbuđenja. Ali pre nego što sve rizikujete zbog kratkog trenutka uzbuđenja, razmislite da li možete da unesete isti intenzitet i žar u svoju trenutnu vezu.

 

Da li jurite za nečim novim samo da biste pobegli od rutine, ili postoji dublji razlog iza vaših lutajućih misli?

 

Ove godine, privlačnost tajne afere može biti jača nego ikada. Uzbuđenje šunjanja, adrenalin nečega skrivenog — ova osećanja mogu biti opojna.

Ali vredi se zapitati da li je to zaista ono što želite ili postoje drugi načini da iskru održite živom bez rizikovanja veze koju ste izgradili. Držite svoje instinkte pod kontrolom i vodite računa o tome šta je zaista važno na duge staze.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE