Radio Balkanfox

24sedam na Čolinom koncertu u Kragujevcu: Napravio spektakl, a publiku uskoro tek očekuje iznenađenje! (FOTO/VIDEO)


Zdravko Čolić zasijao je večeras u Kragujevcu na prvom velikom nastupu u Srbiji posle koronavirusa, istom merom kao i kada je napunio 2019. godine čak šest arena, a spektakl velikih razmera pratila je i ekipa 24sedam.

Zdravko Čolić, 24sedam/N.V.

Više od 20.000 ljudi došlo je na kragujevački hipodrom iz svih delova Srbije i regiona, a redovi pred sam nastup bili su čak nekoliko stotina metara. Zbog mera usled koronavirusa i neophodnog testiranja, koncert je kasnio sat i 15 minuta, ali publika nije izgubila strpljenje. Ipak, pevač je bio nestrpljiv da izađe na binu, pa je kao mladić skočio čim je dobio znak i odmah zapevao.

Zdravko Čolić, 24sedam/N.V.

Vrisak, ovacije i aplauz prolamali su se gradom, a nastup je započeo hitom “Mjerkam te, mjerkam”, posle koje je pozdravio obožavaoce i nastavio sa “Čija je ono zvezda”, “Živiš u oblacima mala”… Malo je reći da je publika pala u trans, a sve vreme koncerta ženski deo publike slao mu je poljupce, zagrljaje, bacao poklone… Iako ima na pretek svojih hitova, večeras je Čola otpevao i jednu Bajaginu pesmu.

24sedam/N.V.

Ovaj koncert Čolić je dugo čekao, jer je zbog pandemije u poslednjem trenutku bio otkazan pre skoro dve godine.

24sedam/N.V.

Kako smo saznali, on je napunio baterije za ovaj spektakl, u šta smo se i lično uverili, a zatim planira narednih dana da otputuje na godišnji odmor u Grčku. A kako stoje stvari, sigurno i da je zaslužio predah, s obzirom na to smo saznali da Čola ima spreman album sa deset pesama koje je sam pisao, kojim će publiku uskoro iznenaditi.

24sedam/N.V.

U video snimku ispod, možete pogledati kako je izgledala atmosfera na Čolinom koncertu.

pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar