Radio Balkanfox

3 puta kada su Ceca i Karleuša ponele iste luksuzne krpice: Jednom je bilo baš neprijatno!


Pop zvezda Jelena Karleuša boravila je u Parizu odakle je redovno objavljivala fotografije na društvenim mrežama, a upravo su jedan detalj sa slike primetili korisnici društvenih mreža i ponovo je doveli u vezu sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Naime, njih dve su prethodnh dana jedna od najaktuelnijih tema na estradi jer je Jelena napustila žiri Zvezda Granda, a Ceca je zauzela njeno mesto.

Sada ih ponovo nešto povezuje, a to su identične brendirane papuče koje su obule. Cena ovih Luj Viton papuča iznosi 1.100 evra, a očigledno su se dopale i jednoj i drugoj.

Ražnatovićka ih je nosila nedavno uz crvenu kombinaciju kada je bila je specijalni gost na boks meču između kluba Crvena zvezda i Radničkog iz Bijeljine. 

Jelena ih je ponela u Pariz i nosila dok ih je preko dana dok je u opuštenoj, ležernoj kombinaciji, obilazila grad i muzeje.

Na sudu ponele isti modni komad 

Jelena i Ceca su i ranije nosile iste brendirane komade odeće.

Naime, one su se 4. marta 2020. godine pojavile na suđenju, a interesantno je bilo to da su obe imale identične Hermes torbe u krem boji, koju su uklopile u svoj stajling.

Samo 5 meseci nakon ovog suđenja, ponovila se situacija kada je Ceca torbu, koju ima i Jelena,  prošetala na ročištu koje je sa Karleušom imala zakazano 23. septembra, i tada su ovo "parče" primetili svi koji su je videli tog dana.

Reč je o "Luj Viton" komadu koji, kako se može videti na zvaničnom sajtu, košta 2.690 dolara, odnosno 2.300 evra.

Pomenute fotografije na kojima pevačice nose iste papuče  pogledajte na početku galerije u tekstu.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar