Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA PETAK. 11. OKTOBAR Ribama nude vodeći položaj, Biku fatalna ljubav


OVAN

POSAO: Trudite se da održite mir u svom radnom okruženju i da se zaštitite od stresa, ali vam to ne uspeva uvek u potpunosti. Moguće je da često i sami nesvesno dižete tenziju.

LJUBAV: Trenutni partner vam po mnogim stvarima ne odgovara, pa razmišljate da nađete nekog novog. Vreme je da stavite tačku na emotivnu vezu koja vas više ne ispunjava.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak bi mogao da vam stvara zdravstvene probleme. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni raznim tegobama na ovom polju pa je važno da vodite računa.

BIK

POSAO: Sreća vas je ponovo poslužila i osećate zahvalnost na tome. Do rešenja predstojećih problema dolazite intuitivno i spremni ste da pravite neophodne promene kako bi vam bilo lakše.

LJUBAV:  Današnji dan vam donosi mogućnost za ostvarenje neke tajne veze, čemu ste i inače veoma skloni. Spremni ste za neku fatalnu i strastvenu ljubav koju želite već dugo.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči i mogli biste da imate probleme sa umorom. Potrudite se da nađete načim da se opustite i izbegavajte preteranu izloženost stresu kojem ste skloni.

BLIZANCI

POSAO: Ukazuje vam se nova poslovna ponuda koja bi za mnoge bila poželjna, ali u vama ne budi interesovanje. Zadovoljni ste trenutnim stanjem i ne biste ništa sada menjali.

LJUBAV: U periodu koji vam predstoji ćete se mnogo raspravljati sa svojim partnerom. Veliki deo krivice je vaš, i znate da vam on sa pravom zamera. Vreme je da priznate neke greške.

 ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena kod vas u narednom periodu. Prijalo bi vam da povećate unos magnezijuma i da se više posvetite svom zdravlju.

RAK

POSAO: Dolazite do novih ideja, i ako ih danas primenite, doći ćete do rešenja dugo postojećih poslovnih problema. Moguće je da vas opterećuje mnogo toga u ovom periodu.

LJUBAV: Promenili ste mišljenje neočekivano brzo i spremni ste da ponovo pružite šansu staroj ljubavi. Pred vama je povoljan period za nova poznanstva kao i za promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi i spremni ste da se bavite sportom. Dolazi pravo vreme da se bavite fizičkom aktivnošću i da se više angažujete oko svog zdravlja.

LAV

POSAO: Pokazujete spremnost na rizik ukoliko ulog nije prevelik. Vaš poslovni uspeh dolazi iz toga što umete da se postavite u svakom trenutku i da donesete ispravne odluke.

LJUBAV: Znate da vam je potrebna ozbiljna veza na duge staze i tražite osobu koja deli vaše želje za stabilnošću. Pred vama je period u kojem možete da očekujete ljubavno zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa jetrom, pa je važno da maksimalno povedete računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Pripremite se na neočekivan razvoj događaja koji će mnoge uhvatiti nespremne i možda odlučiti vašu poslovnu budućnost. Moguće je da ćete imati neka veća iznenađenja danas.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada budi u vama brojna pitanja i radoznalost da je što bolje upoznate. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti moći da napreduje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Pred vama je period u kojem ćete biti iscrpljeni i biće vam neophodno da nađete malo više vremena kako biste mogli da se odmorite.

VAGA

POSAO: Osećate da nećete dugo izdržti veliki pritisak koji vam trenutni posao predstavlja. Razmišljate da ga konačno promenite. Spremni ste da povučete neke konkretnije poteze.

LJUBAV: Ukoliko voljenoj osobi pokažete svoje emocije, ona će vam ih u velikoj meri uzvratiti. Ohrabrite se da to danas uradite! Možete da očekujete da će vam biti uzvraćeno.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube i potrudite se da vodite računa o redovnoj higijeni usne duplje. Dolazi vam period u kojem ćete biti skloni problemima sa zubima. Posetite stomatologa.

ŠKORPIJA

POSAO: Trenutno vam je poslovni uspeh najveći prioritet i u njega ulažete svu snagu, mada nailazite na brojne prepreke u svom okruženju koje nećete ni malo lako prevazići.

LJUBAV: Svesni ste da ljubav prolazi i da se vaša veza pretvara u dosadnu rutinu. Jasno vam je da ćete kad-tad morati da je prekinete. Očekuje vas period značajnije krize i promena.

ZDRAVLJE: Ukočenost vas muči i imate probleme sa leđima i kičmom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni brojnim tegobama sa kostima.

STRELAC

POSAO: Ako se oslonite na saradnike da dođu do rešenja vašeg problema, bićete razočarani. Moguće je da ćete ipak teži deo posla morati da obavite sasvim sami ovaj put.

LJUBAV: Srešćete osobu koja vam se neće učiniti značajnom, ali će vam u budućnosti postati veoma značajna. Obratite pažnju na nove poznanike koji će vam ukazati pažnju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima kod vas u narednom periodu. Urogenitalni trakt vam je generalno osetljiv. Pred vama je period u kojem možete da imate i pad imuniteta.

JARAC

POSAO: U prethodnom periodu vam se javilo mnogo problema o čijim rešenjima danas počinjete najozbiljnije da razmišljate. Očekuju vas neki preokreti na ovom polju.

LJUBAV: Vaša veza sa partnerom će napredovati jedino ako prestanete da taktizirate i spontano se svemu prepustite. Naučite da verujete svom partneru kako bi vam odnos bio bolji.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša kako biste mogli da dođete do bolje situacije na polju zdravlja. Nije povoljan period za preterivanje sa jelom i pićem kod vas.

VODOLIJA

POSAO: Promenljivost na polju finansija vas uznemirava, ali svoju zabrinutost lečite nadom za pozitivne promene. Važno je da pored nade koju imate, preduzmete i neke konkretne korake.

LJUBAV: Możete da verujete u vernost svog partnera. Neće vas razočarati ako mu se iskreno posvetite. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta nekih trzavica ako ne smirite ljubomoru.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni i problemima vezanim za nizak pritisak, pa povedite računa o tome.

RIBE

POSAO: Imate sve kvalifikacije da preuzmete vodeći položaj u svom okruženju. Ne oklevajte da to svima pokažete. Spremite se za jako važne promene kada je vaš posao u pitanju.

LJUBAV: Situacija na polju emocija vas dovodi do razočarenja. Pitate se gde ste pogrešili i vredi li obnavljati vezu sa osobom koja vas je tako povredila. Odluka može da bude samo vaša.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće tegobe i probleme. Današnji dan vam je pozitivan i puni ste energije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE