Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za petak 11. oktobar! Blizancima sledi susret sa nekim ko im se dopada, a Bikovima priliv novca

Bikovi mogu da očekuju uvećan priliv novca, ali i veći obim posla.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Bićete svadljivi, ali i osetljivi, što je neprijatna kombinacija. POSAO: Povoljan period za finansije. Radićete na tome da nađete novac za ostvarenje planova. ZDRAVLJE: Povrede.

 

BIK

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, moguće je da ćete doneti neku značajnu odluku. POSAO: Očekujte uvećan priliv novca i veći obim posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguće je da se vratite poslu koji ste radili u prošlosti, ili u firmu za koju ste nekada radili. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

Foto: Shutterstock

 


 

RAK

LJUBAV: Vaša romantična priroda biće stimulisana ljubavnim događajima. POSAO: Problemi sa nadređenima. Niste raspoloženi da pratite bilo čije instrukcije. ZDRAVLJE: Infekcija.

LAV

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti nove prilike za flert i zabavu, ali ne i za nešto ozbiljno. POSAO: Desiće se manje promene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete želju da se vratite nekome s kim ste bili u prošlosti. POSAO: Uslediće problemi sa podređenima i u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuterstock

 


 

VAGA

LJUBAV: Ovo je vreme kada se dosta toga dešava i to će bez razloga izazvati tenziju u odnosu. POSAO: Povoljan period za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION

LJUBAV: Vrlo intenzivan dan kada su emocije u pitanju, ali i strasti. Lako vas je izazvati, pa je takt vrlo bitan pri kontaktima. POSAO: Prilike za posao će se same nuditi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Fasciniraće vas neko ko ili radi u inostranstvu ili je stranac, a doći ćete u kontakt sa tom osobom preko posla. POSAO: Moguć napredak i stabilnost u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 


 

JARAC

LJUBAV: Dopadaju vam se dinamične i fizički aktivne osobe. POSAO: Uspešno ćete se suočiti sa brojnim obavezama i problemima u karijeri. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da nećete imati prilike za ljubav, ali sigurno će ih biti za kraću vezu ili flert. POSAO: Radićete dva posla ili imati uspeha u vezi sa administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Kijavica.

RIBE

LJUBAV: Problemi kod kuće za one koji žive sa partnerom, a mogući su i problemi na relaciji partner-roditelji. POSAO: Možete očekivati promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 

.

 

 

 

 



Ako ste rođeni u ovom mesecu očekuje vas veliko bogatstvo i sreća! Jedan datum je ključan

Horoskop

Britanska kompanija sprovela je zanimljivo istraživanje u kome je anketirala najuspešnije ljude iz Velike Britanije sa ciljem da sazna koje su njihove zajedničke karakteristike.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE