Radio BalkanFox

OVO JE ĆERKA ACE LUKASA! Beži od očiju javnosti, a sama je davno pokrenula DOBAR BIZNIS! (FOTO)

Aca Lukas, popularni pevač sa estrade, poznat je po burnom ljubavnom životu i brakovima iz kojih ima četvoro dece. Među njima se ističe Miljana Vuksanović, starija ćerka koja je izabrala da gradi svoju karijeru izvan očevog svetla reflektora. Miljana je profesionalni šminker i već nekoliko godina uspešno radi na „Grand“ televiziji. Iako je njeno poreklo javno poznato, ona se ističe sopstvenim radom i talentom, te nastavlja da gradi svoj put nezavisno od očeve slave.

Foto: Fejsbuk/printscreen

Ćerka Ace Lukasa

 

Iako je Aca Lukas uvek iskren kada priča o svojoj porodici u javnosti, dok ipak retko govori o deci, čini se da su naslednici poznatog pevača odlučili da sami stvore svoj put u životu. Iako bi mogli da uživaju u privilegijama koje im donosi slava oca i materijalno blagostanje, Miljana i njena braća, Lazar, Andrej i Viktorija, odlučili su da sami zarađuju za život. Ova neobična odluka ukazuje na njihovu samostalnost i želju da se osamostale i izgrade svoj identitet van očeve senke.

 

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

 

Iako retko govori o deci u javnosti, kada je reč o Miljani, Aca Lukas uvek ima lepe reči. Njegova podrška i ponos na Miljanin uspeh u svetu šminkanja jasno pokazuju da je ponosan na svoju stariju ćerku i njen samostalni put u karijeri. Ova podrška sigurno je od velikog značaja za Miljanu, koja nastavlja da gradi svoj uspešan put upravo u svetu lepote i šminke.

Foto: Instagram.com

Aca Lukas

 

Inače, iako su deca poznatih ličnosti često na meti javnosti, Miljana Vuksanović i njeni braća dobro se kriju i sklanjaju kada su mediji u pitanju. Retko ih možemo videti i na prestoničkim događajima kada je reč o džet setu, budući da se mnogi estradnjaci upravo i pojavljuju sa decom, koju često hvale u intervjuima.  

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE