Radio BalkanFox

Svetlucave pege Tejlor Svift najnoviji jesenji trend među devojkama

Sve što Tejlor Svift dotakne pretvara se u zlato, a tako je i sa sitnicom koju je ponela na meču njenog dečka, pa je preko noći promenila život jednoj devojci koja ima mali beauty brend… i postavila trend koji ne prestaje da se širi.

Tejlor Svift sa svetlucavim pegama na utakmici
Tejlor Svift sa svetlucavim pegama na utakmicifoto: JON ROBICHAUD / UPI / Profimedia

Tejlor Svift nije strano da posegne za šljokicama kako bi upotpunila svoj look, a tokom turneje Eras ih je obilato koristila u više prilika. Sada je međutim, otišla korak dalje i postavila trend koji ide i van granica univerzuma njenih „sviftija“.


Kantautorka je, naime, na utakmici Kanzas Čifsa, za koji igra njen dečko Travis Kelsi, i Nju Orleans Sejntsa u Misuriju nosila svetlucave pegice.


Iako je verovatno bila svesna da će privući pažnju, svakako nije očekivala ono što je usledilo: već sutradan prodaja brenda koji je odabrala je skočila 2.500 procenata!

 

Tejlor Svift sa svetlucavim pegama na utakmici
Tejlor Svift sa svetlucavim pegama na utakmicifoto: JON ROBICHAUD / UPI / Profimedia

U pitanju je mala firma po imenu Fazit, a pege od šljokica nazvane Gold Stardust Speckles koje je Tejlor Svift nosila koštaju 15,99 dolara. Koliko ovom brendu znači to što je najpopularnija pevačica sveta u ovom trenutku ponela njihov proizvod i histerija njenih fanova koja je usledila, govori i snimak na kom jedna od osnivačica plače od sreće.

Kad saznaš da Tejlor Svift nosi svetlucave pegice tvog brenda na utakmici Čifsa – napisala je Alijet Batelman uz snimak.

@aliettbutts POV youre a small business female founder and @Taylor Swift is wearing your brand @Fazit glitter freckles Im DYING #fazit #fazitbeauty #founder #taylorswift #chiefs #traviskelce ♬ original sound – Aliett

Potom je podelila i snimak na kom vidimo kako izgleda njen radni dan.


Ono kad Tejlor Svift pojača tvoj mali biznis preko noći i prodaja za 13 sati skoči za 2.500% – istakla je Alijet, koja sa svojim saradnicima radi prekovremeno ovih dana kako bi svi fanovi muzičke zvezde dobili svoje šljokice.

Ona je otkrila da je prodaja ovih veštačkih pegica skočila zbog Tejlor Svift i pre nego što je pevačica i sama kupila proizvod.


Čak i pre nego što je Tejlor Svift ponela naše nalepnice, primetili smo ogroman skok u prodaji, naročito tokom Eras Tour u Evropi i dok su se ljudi spremali za severnoamerički deo turneje – objasnila je Alijet za Daily Mail.

 


Na društvenim mrežama već je očigledno koliko je ovaj trend uzeo maha, pa „sviftiji“ i oni kojima se prosto dopada ovaj stil pokazuju svoje šljokičaste pege u raznim nijansama, dok neki umesto lepljenja šljokica crtaju svetlucave pege metalik ajlajnerima.





1 / 5 Foto: @sophdoeslife, TikTok

U svakom slučaju, mišljenja o ovom trendu su podeljena, pa dok neki kažu da je to savršen dodatak devojačkom stilu tokom sumorne jeseni, mnogi veruju da je previše detinjast i besmislen.

 

„Gospode Bože, fanovi ove žene moraju da odrastu“, „Kako je ovo modni trend? Ovo sedmogodišnjakinje nose na rođendanima„, „Mene je bilo sramota u njeno ime kad sam videla šta nosi, a onda je ova besmislica preplavila TikTok“… neki su od komentara, dok mnogi kažu da nam svima nam treba više šljokica u životu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE