Radio BalkanFox

Sarajevska glumica: ‘Nikad nisam rekla da sam išla na Diddyjeve zabave, ne znam ga’

Glumica i manekenka Dajana Gudić već godinama živi i radi u Los Angelesu, a nedavno je jednom podcastu opisivala kako izgledaju holivudske zabave na kojima, tvrdila je tada, prisustvovala. Mnogi su pomislili kako je riječ o zloglasnim tulumima kod repera Seana Combsa (54), poznatijeg P. Diddyja, kojeg se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna djela vezana uz prostituciju. Sada se oglasila na društvenim mrežama i pojasnila pratiteljima na koje zabave je mislila.

– Ljudi, moram nešto pojasniti. Nikad nisam izjavila da sam išla kod Diddyja na partyje, niti istog poznajem. U reelu koji ste vidjeli pričam o totalno drugoj poznatoj osobi kod koje svake godine idem na rođendanske zabave – napisala je u objavi u obliku Instagram storyja.

Foto: Screenshot Instagram

– Ali… Diddyjev sin Christian glumio je u mom filmu Impulse, to je priča za neki drugi dan – dodala je.

Naime, Dajana je govorila da na zabavama na koje ide sretne puno slavnih lica.

– Mi idemo u tu VIP sekciju i to je nešto što naši ljudi teško shvaćaju. Kad uđeš u tu prostoriju odmah je Beyonce, Jay-Z, Lady GaGa, Brad Pitt, Kim Kardashian.. I onda sam tu ja. Zapitala sam se što ja radim ovdje – rekla je glumica te dodala:

– Na takvim mjestima nema slikanja ni snimanja, telefon se ostavlja. Meni ne uzimaju telefon jer mi vjeruju jer sam se s njima dugo družila i nikad se nisam slikala.

Dajana Gudić pojavila u filmu ‘All-Star Weekend’ Jamieja Foxxa. U njemu su glumili i Gerard ButlerRobert Downey Jr.Benicio Del Toro… Dok je 2022. godine ostvarila ulogu u filmu ‘Dyad’, redatelja Patricka Flahertyja.

Foto: Antonio Ahel



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE