Radio BalkanFox

FILM NEDELJE „Putnik“ – Alo.rs

Dron

Foto: IMDB

 

 

petak

23.45 RTS2

Dron

Nil svoje radne dane provodi upravljajući dronovima na tajnim misijama, a zatim se vraća svom porodičnom životu, pritom njegova žena i sin ne znaju ništa o njegovom tajnom životu. Sve dok ne bude izložen smrtonosnoj pretnji. Verujući da je odgovoran za smrt njegove žene i deteta, pakistanski biznismen prati Nila nakon čega dolazi do velikog sukoba… Uloge: Šon Bin, Meri Markomark, Patrik Sabongi, Šeron Tejlor.

U ritmu Bruklina

Foto: IMDB

 

 

petak

20.00 Prva plus

U ritmu Bruklina

Dvanaestogodišnjeg dečaka koji gaji ogromnu strast ka plesu, i njegovog brata sa ulice spasava stari šoumen koji ih smešta da žive sa njegovim nekadašnjim plesnim partnerom i bratom, sa kojim mu se odnos u velikoj meri pokvario. Uloge: Nejtan Kres, Medlin Mantok.

Duh u oklopu

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Duh u oklopu

Radnja je smeštena u 2029. godinu, kada su mnogi ljudi postali kiborzi, zamenivši neke svoje delove tela veštačkim implantatima. Ali mozak se ne može zameniti, pa on predstavlja „duh“, to jest ljudski identitet u oklopu mehaničkog tela. Radnja filma prati kibernetičku policajku koja vodi elitnu antiterorističku jedinicu Sektor 9, zaduženu za borbu sa najopasnijim kriminalcima. Uloge: Skarlet Johanson, Majkl Karmen Pit, Pilou Esbek.

Putnik

Foto: IMDB

 

 

subota

22.00 Prva plus

Putnik

Bivšem policajcu koji sada radi kao agent osiguranja na svakodnevnom povratku kući priđe misteriozna žena koja mu kaže da mora da locira putnika u vozu koji nosi nešto opasno. Ukoliko ne uspe, svi u vozu će biti mrtvi. U ovom akcionom trileru Lijam Nison je Majkl, agent osiguranja, čiji svakodnevni povratak kući postaje sve samo ne rutinski. Nakon što mu u vozu priđe misteriozna žena, Majkl je ucenjen da otkrije identitet jednog putnika pre poslednje stanice. Dok se trka s vremenom da reši zagonetku, Majkl je nesvesno uvučen u zločinačku zaveru koja dovodi u opasnost njegov život, ali i živote ostalih putnika. Uloge: Lijam Nison, Vera Farmiga, Patrik Vilson, Džonatan Banks.

Velerijan i carstvo hiljadu planeta

Foto: IMDB

 

 

subota

23.30 B92

Velerijan i carstvo hiljadu planeta

Velerijan i Lorelajn su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru u 28. veku. Njih dvoje putu kroz vreme i dimenzije kako bi branili galaksije i mir u svemiru. Pod direktivom Zapovednika, Velerijan i Lorelajn su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljade planeta. Alfa ima dvadeset miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve…  Uloge: Dejn Dehan, Kara Delevinj, Klajv Oven, Rijana.

Plaćenici 2

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.00 Prva

Plaćenici 2

Vođa plaćenika Barni Ros svojim timom odlazi u misiju u Nepal kao da bi spasili doktora Zoura, koga drže otmičari. Tokom akcije spasavanja oni će morati da pruže pomoć i plaćeniku Trenču. Nakon povratka u Nju Orleans, Bili namerava da se povuče iz posla i da nastavi miran život sa devojkom. Ali, Ros je prisiljen da prihvati novu misiju u koju ga šalje CIA agent mister Karč. Zadatak je odlazak u Rusiju gde treba da se izvuče nešto što se nalazi u avionu koji se srušio. Uloge: Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Džejson Stetam, Žan-Klod van Dam, Čak Noris, Brus Vilis, Dolf Lungren.

Zvezdane staze

Foto: IMDB

 

 

subota

23.00 RTS1

Zvezdane staze

Na dan rođenja Džejmsa Kirka njegov otac gine na oštećenom svemirskom brodu u borbi protiv Romulanaca koji su u potrazi za ambasadorom Spokom. Spok je na rodnom Vulkanu prezren zbog svog polu-ljudskog porekla. 25 godina kasnije, Kirk je odrastao u mladog buntovnika. Izazvan da ostvari svoje potencijale u Zvezdanoj floti, počinje da smeta instruktorima poput komandanta Spoka. Iznenada na Vulkanu se javlja vanredna situacija i brod tek pušten u rad, „Enterprajz“, sa posadom sastavljenom od perspektivnih kadeta, kreće tamo. Uloge: Kris Pajn, Zakati Kvinto, Sajmon Peg.

Superheroji

Foto: IMDB

 

 

subota

19.50 RTV1

Superheroji

Priča o paru koji se zaljubljuje i bori se da vezu održi, prolazeći kroz nježnosti i svađe, tajne i prevare. Ana se bavi crtanjem i impulsivne je naravi, a Marko je nastavnik fizike, ubijeđen da svime vlada neka formula. Oni su superheroji jer tragaju za moćima koje su im potrebne da bi se voljeli do kraja života. Uloge: Alesandro Borgi, Džasmin Trinka.

Devojka iz voza

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Devojka iz voza

Detektiv istražuje priču filmadžije o njegovu čudnom susretu s tajanstvenom mladom ženom i pokušava da utvrdi je li on žrtva ili sumnjivac u događajima koji su se razvili. Uloge: Henri Ijan Kjusik, Niki Ajkoks, Stiven Lang.

Krug

Foto: IMDB

 

 

nedelja

22.00 Prva plus

Krug

Mej je dobila posao iz snova, u najvećoj i najjačoj IT kompaniji. Ona napreduje u poslu i izuzetno je zadovoljna. Njen trud primećuje i vlasnik firme Bejli koji joj predlaže da učestvuje u jednom eksperimentu. Taj eksperiment pomera granice njene privatnosti, etike i njene slobode. Na kraju će svaka odluka koju donese uticati na nju, ali i na njene prijatelje, porodicu i čovečanstvo. Uloge: Ema Votson, Tom Henks.

Bruklin

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 Cinemania

Bruklin

Privučena obećanjima Amerike, Ejlis napušta Irsku i udobnost majčinog doma i upućuje se ka obalama Njujorka. Prvi okovi nostalgije brzo nestaju kada sveža romansa baci na nju opojne čari ljubavi. Uskoro, međutim, njenu poletnost prekida njena prošlost i Ejlis mora da izabere između dve ljubavi, dve zemlje i života koji nude. Uloge: Serše Ronan, Emori Koen, Donal Glison.

Zečja rupa

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Zečja rupa

Film je snimljen prema Pulicerom nagrađenoj drami američkog dramskog pisca i pesnika. Dramska radnja zatiče nekad srećni bračni par osam meseci nakon smrti njihovog sina jedinca. Pokušaj normalnog života tek je prividna igra u kojoj oboje nastoje da nađu smisao i razlog. Uloge: Nikol Kidman, Aron Ekhart, Dajana Vist.

Čudesna panorama

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Čudesna panorama

Oporavljajući se posle emotivnog sloma zbog nedavnog razvoda, Džini pronalazi utehu u braku s još jednom izgubljenom dušom, Hamptijem, koji pati zbog gubitka supruge i problema s ćerkom Kerolajn koja je pobegla od kuće kako bi se udala za lokalnog gangstera. Iako Džini pronalazi s njim sigurnost, očajna je zbog napuštanja snova o velikoj glumačkoj karijeri. Jedne noći ona sreće Mikija, spasioca na plaži koji sanja da postane pisac, i među njima se rađa ljubav. Uloge: Kejt Vinslet, Džejms Beluši, Džastin Timberlejk.

Lanac osvete

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Lanac osvete

Muškarac koji, želeći se osvetiti kriminalcima koji su silovali njegovu suprugu, angažuje grupu tajanstvenih osvetnika. Uskoro shvati da je postao deo prljave igre. Uloge: Nikolas Kejdž, Džanjuari Džouns, Gaj Pirs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE