Radio BalkanFox

Jelena Karleuša o Saši Popoviću i njegovoj bolesti rekla sve

Jelena Karleuša o Saši Popoviću i njegovoj bolesti rekla šta zna

Zdravstveno stanje Saše Popovića zabrinulo je mnoge, jer je sve oko njega bilo misterija. Nije se znalo da li je u bolnici, koliko je kritično… Ispredale su se razne priče oko toga. Jelena Karleuša o Saši Popoviću i njegovom zdravstvenom stanju progovorila je među prvima, otkrivši da se čula sa Suzanom i da joj je ponudila svoju pomoć.

Saša Popović i Jelena KarleušaSaša Popović i Jelena Karleuša

Ivan Vučićević

Saša mesec dana nije dolazio na snimanje Zvezda Granda, što je dodatno sve zabrinulo. Pojavljivali su se naslovi da je otpušten iz bolnice, ali da je potpuno neprepoznatljiv, da je smršao…

Jelena Karleuša o Saši Popoviću iznela još neke detalje

Međutim, pre nekoliko dana, ekipa emisije “Paparazzo lov” snimila je Saleta ispred Granda. Iako se govorilo da ga je bolest slomila, da je postao neprepoznatljiv, najnoviji snimak je sve ovo demantovao. Naime, Popović uopšte nije smršao, izgleda kao što je izgledao u junu mesecu kada je poslednji put bio pred TV kamerama. Jedina promena na njemu je ta što je nosio kačket, nije poznato da li se ošišao ili je usled terapija ostao bez kose.

Jelena Karleuša o Saši Popoviću svet portal svetJelena Karleuša o Saši Popoviću svet portal svet

Paparazzo lov printscreen

Iako se nije govorilo s kakvom se bolešću Saša suočio Jelena Karleuša je gostujući u podkastu kod Stefana Lazarova otkrila neke detalje.

– Saša je bolestan. Ne znam da li je to moje da uopšte pričam javno da mi ne zameri, ali jako je bolestan. Mislim, pretpostavljate o čemu je reč – rekla je Karleuša.

Jelena plakala zbog Sašinog postupka

Jelena Karleuša je bila dugogodišnji član žirija Zvezda Granda, a tokom snimanja sprijateljila se sa Sašom i njegovom suprugom. No, u jednom trenutku odlučila je da ode, a Popović je na njeno mesto doveo Cecu Ražnatović, što je Jeleni veoma teško palo. Smatra da se Saša ogrešio o nju.

Jelena Karleuša o Saši Popoviću svet portal svetJelena Karleuša o Saši Popoviću svet portal svet

Ivan Vučićević

– Mnogo sam volela Zvezde Granda i kada se sve ono desilo, kada smo prekinuli saradnju… Prekinuli smo zato što sam ja posle šest godina prvi put zatražila honorar, do tada sam radila besplatno tu emisiju, nisam ni dinara uzimala i prvi put kad sam potražila novac tada je Saša Popović pozvao Cecu koja je pristala za neke male pare to da radi i mene je to razočaralo i baš sam se isplakala tada – priznala je Jelena.

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE