Radio BalkanFox

Pljušte nove optužbe protiv oca zadnjeg partnera Lady Diane: Žrtve tvrde da ih je silovao…

Još 40 ljudi optužilo je Mohameda Al-Fayeda za seksualne napade i silovanje, javlja BBC. Ranije ga je za iste zločine optužilo još 60-ak žena. Ranije su odvjetnici rekli kako bi žrtava moglo biti još. Al-Fayed bio je vlasnik londonske robne kuće Harrods, a odvjetnici navode kako imaju ‘vjerodostojne dokaze o spolnom uznemiravanju u drugim Al-Fayedovim posjedima i poduzećima, uključujući engleski klub Fulham Football Club’, koji je kupio 1997. godine. 

FILE PHOTO: Mohamed Al-Fayed

Foto: Kieran Doherty/REUTERS

– Očekivali smo da će se zlostavljanja otkrivati kamo god je Mohamed Al-Fayed otišao. To je nažalost istina – poručili su ranije. 

Silne optužbe protiv Al-Fayeda stižu nakon što je BBC objavio dokumentarac s ispovijestima bivših zaposlenica Harrodsa koje su tvrdile kako ih je milijarder seksualno napao i silovao. 

Neke žrtve navode da su u vrijeme kada ih je napao bile maloljetne, a neki su prijavili i napad još iz 1977. godine. 

Mohamed Al-Fayed je preminuo u kolovozu 2023. godine i bio je otac posljednjeg partnera princeze Diane, Dodija, koji je s njom poginuo u prometnoj nesreći u Parizu 31. kolovoza 1997. godine. 

Foto: AGENCE

Londonska policija još je jednom pozvala sve žrtve da se jave. Ranije su već istaknuli kako istražuju ima li i drugih inkriminiranih u ovom slučaju, podsjetivši da protiv preminulog čovjeka nije moguć kazneni progon. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE